Samsung SM-T555 tablet készülékre lenne szükségem olyan
magyar nyelvü gps navigácira amit internet nélkül is
tudok használni és navigálás közben magyar nyelven
beszéljen?
Sigyc, Here maps, Igo.....
2016. júl. 7. 19:06
2/11 A kérdező kommentje:
Kedves DjImipapa nevű felhasználó köszönöm szépen,hogy válaszolt,de a magnevezett készülékre az Ön által megírt válaszában ha bejön az oldal melyikre kattintsak, ami megbízható? Esetleg tudna közvetlen linket írni amit a kérdésemben megadtam? Előre is köszönöm szépen.
Szívesen, tableten nekem is a here maps van, semmi baja, tévedni se szoktam el vele..... és mivel androidos a tab, így értelemszerűen a play áruház a kiindulópont!
[link]
Ám figyelni nem árt a netet, néha az Igo ingyenessé teszi a naviját, ami legalább olyan jó, mint a többi. Here maps-nál kell egy magyar térkép, hivatalos, programon belül letöltöd, és egy magyar hang, az is ott van.
2016. júl. 8. 11:04
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves DjImipapa nevű felhasználó köszönöm szépen,hogy válaszolt. Az Ön által megírt válaszában megadott egy linket ami a következő: [link]
A megadott linket töltsem le a play áruház oldaláról? Amint írta kell hozzá egy magyar térkép, hivatalos, programon belül kell letölteni ami magyar hanggal van. Esetleg tudna közvetlen linket írni a hozzávaló térképről? Előre is köszönöm szépen.
A tableten van play áruház, ott keresőbe: here maps, majd telepítés....program indítása, lehetőleg szabadtérbe a gps beindulása miatt.majd menüben térképek letöltése, és beállításoknál hang letöltése. Ennyi.
2016. júl. 10. 23:25
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves DjImipapa nevű felhasználó köszönöm szépen a segítségét sikerült letöltenem az alkalmazást és a szükséges dolgokat. Annyi kérdésem lenne még a használatával kapcsolatban,hogy Sátoraljaújhely Károlyi Mihály u.kindulópontból Eger Leányka u.4/a célig szeretnénk autóval eljutni. Az lenne a kérdésem,hogy be lehet e olyat állítani a gps-en,hogy a legrövidebb úton navigáljon? Ezzel kapcsolatba szeretném kérni mihamarabbi segítségét. Előle is köszönöm szépen.
Szívesen, emlékeim szerint ha van több útvonal, akkor kiírja mind, és ott lehet választani, de lepróbálni nem tudom most. Az IGO-ba a beállításoknál van ilyen lehetőség, itt nem találtam, csak a kipipálható fizetős.....stb. variációkat.
2016. júl. 11. 17:52
8/11 A kérdező kommentje:
Korábban ezt töltöttem le de ez sem beszélt navigálás közben nem tudom miért Offline maps & Navigation?
Nálam van hangja..android szövegfelolvasó kimenet beállítást igényel.
2016. júl. 11. 21:25
10/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,hogy ennyit zavarlak megírnád légy szíves pontosan,hogy hol találom ezt a beálítást? Előre is köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések: