Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lett mindenki ilyen...

Miért lett mindenki ilyen nagy játék meg filmkritikus?

Figyelt kérdés
Számomra érthetetlen hogy ahová megyek az interneten vagy a YouTube-on mindenhol valamilyen kritika fogad? Csak szerintem nem érdekelt ez régen ennyi ember? Olyan szavakkal dobálóznak egyesek amiknek a jelentését sem tudják (Játéknál pl. mesterséges intelligencia [ha túl nehéz lenne az lenne mindenki baja] Filmnél pl. dramaturgia, dialógusok)

2016. júl. 10. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert olcsó lett a kamera, illetve a hardver amin már lehet rögzíteni lassulás nélkül a játékot.
2016. júl. 10. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Összekeveredik a vélemény és a kritika sok esetben.

ha én azt mondom Bud Spancerre, hogy szar színész volt, akkor azt sokan kritikaként értelmezik, pedig ez csak az én személyes véleményem, ami speciel igaz is. (Nyugodjék békében)

A szakkifejezéseket meg azért használják, mert így akarják alátámasztani a mondanivalójukat. Ezen csak mosolyogni kell.

Pl. amikor egy tizenéves akar bemutatni egy játékot, egy nap tesztelés után. Szókincs semmi, tudás még annál is kevesebb, de azért erőlködik. Nem kell velük foglalkozni!

2016. júl. 10. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
# 1 Ugyan ez volt az első mondatom, de aztán kitöröltem. :) Egyetértek.
2016. júl. 10. 08:36
 4/6 pinkpancser ***** válasza:
Ha azt mondom valakire, hogy szar színész akkor az kritika. Ha azt, hogy szerintem szar színész, akkor az vélemény. Egyébként régen rossz, ha valaki már a dialógus szó jelentését sem ismeri...
2016. júl. 10. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos sok az olyan bunkó, aki próbálja a véleményét, kritikaként ráerőszakolni az emberekre.

Én egyébként sem értem ezt a kritizálást, az https://www.youtube.com/user/TheOtherworldonline

féle oldalaktól leesik a tököm. Mindenben megtalálják a rosszat, elveszik az emberek életkedvét, megutáltatják velünk a játékokat.

2016. júl. 10. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ha valaki azt mondja Bud Spencerre, hogy szar színész, az nem kritikát vagy véleményt mond, hanem egy degenerált hozzá nem értő fogyatékos. :) Köszönjük a szemléltetést, kedves válaszoló. :)
2017. febr. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!