Miért lett mindenki ilyen nagy játék meg filmkritikus?
Összekeveredik a vélemény és a kritika sok esetben.
ha én azt mondom Bud Spancerre, hogy szar színész volt, akkor azt sokan kritikaként értelmezik, pedig ez csak az én személyes véleményem, ami speciel igaz is. (Nyugodjék békében)
A szakkifejezéseket meg azért használják, mert így akarják alátámasztani a mondanivalójukat. Ezen csak mosolyogni kell.
Pl. amikor egy tizenéves akar bemutatni egy játékot, egy nap tesztelés után. Szókincs semmi, tudás még annál is kevesebb, de azért erőlködik. Nem kell velük foglalkozni!
Igen, sajnos sok az olyan bunkó, aki próbálja a véleményét, kritikaként ráerőszakolni az emberekre.
Én egyébként sem értem ezt a kritizálást, az https://www.youtube.com/user/TheOtherworldonline
féle oldalaktól leesik a tököm. Mindenben megtalálják a rosszat, elveszik az emberek életkedvét, megutáltatják velünk a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!