Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valós netsebességmérőt hol...

B~Way kérdése:

Valós netsebességmérőt hol találok?

Figyelt kérdés

Hogy tudok úgy netsebességet mérni ami a használat közbenit mutatja?

Gondolok itt arra hogy amikor elindítok egy normál netsebességmérőt akkor azt mutatja hogy 10 es ping és 80Mb/sec

De amikor elindítok bármilyen FPS játékot (League of legends,World of tanks, Darkorbit) mindenhol 100Fps a minimum.

Sőőt van hogy felugrik 1000-re az fps. Szóval mégis lassú a net .

Szóval hol találok olyan mérőt ami a valós állapotot mutatja?

2016. júl. 5. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

speedtest.net

attól hogy a játék szervereinek 90 ms amíg feldolgozza,hogy mit csinálsz, attól még valós a speedtest

2016. júl. 5. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:

A használat közbeni sebességet pl. a NetWorx vagy NetMeter nevű programok tudják kimutatni.

De a speedtest.net valóban jó arra, hogy leteszteld, mire képes az internet előfizetésed.

2016. júl. 5. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

te kevered a szezont a fazonnal, az fps és a ping krvára nem ugyanaz.

ping az a mértékegység amire szüksége van a gépednek hogy elérje a szervert majd a szerver válaszoljon. ha lassú a neted vagy leterhelt és távol van a szerver akkor magas lesz a pinged. a lol szerverei a google szerint amsterdam-ban vannak(én dublinra emlékeztem de lehet hogy csak az egyik support teamük van ott).

na ha most az átlagos speedtest programok a legközelebbi teszt szerverük helyét mérik és persze azok nincsenek úgy leterhelve mint egy-egy játék szervere tehát a pinget jól mérik csak nem azt a szervert mérik amire te játék közben csatlakozol hanem a saját teszt szervereiket

az fps más. a frames per second a másodpercenként megjelenő képkockát jelenti tehát hogy a monitorod másodpercenként mennyit jeleníthetNE meg belőlük.de a monitor hz-ja korlátozza ezt a számot 60hz-s monitor 60fps-t jelenít meg max, persze nagyobb fps-nél előjöhet az úgynevezett input lag hiánya de ez más tészta és fontosabb hogy stabil legyen az fps minthogy magas legyen. ez pedig függ a játék programozásától, a játékban beállított korlátoktól a monitorodtól(ha be van kapcsolva a vsynch) és persze legjobban a számítógéped teljesítményétől főleg processzor,vga téren

2016. júl. 5. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem is értem hogy lehet olyan szavakkal dobálózni, hogy ping meg fps ha nem tudod mit jelent. Ez konfabuláció és deriváció.
2016. júl. 5. 12:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy lehet vele dobálózni hogy nem ismerem ;)

Mint ahogy te is dobálózhatsz olyan dolgokkal amit nem tudsz csak okosnak akarsz látszani.

Mindenkiben vannak hibák nem tudtam ok. Kész el lett magyarázva. De senki nem kérte hogy vonjatok ebben kérdőre!

Kérdeztem, kaptam választ. Az meg h te hogyan adod elő a nagyeszű paprikajancsi szerepét a PC-d mögül arra senki nem kíváncsi.

De kedves 3. váalszoló. Ha nincs köze egymáshoz. Akkor hogy lehet az hogy amióta itt internetszolgáltató lett váltva azóta se skype-olni nem lehet se semmit. Onli filmek kifagy azóta.

Mint mondtam a játékkban sajnos csak az Ms-t meg az FPS-t látom de amióta net lett itt cserélve azóta az nem esik le 150 alá.

És ha nincs köze az FPS nek (neve alapján téll nincs) akkor miért szórakozik mégis azóta amióta szolgáltatóváltás lett?

2016. júl. 5. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:

te se kötekedjél igaza volt a #4-nek mert nem érted és abból van a bajod, azt meg hogy a monitor mögött dumál azok szokták mondogatni akik végképp nem mernek kilépni a monitor mögül. ha ezen az oldalon így viselkedsz csak azt éred el hogy senki nem fog segíteni, én sem mert az ilyen emberek jobban szeretnek kötekedni mint köszönetet mondani azt pedig nagyon utálom(az emberek rohadt hálátlanok tudnak lenni amíg névtelenül mennek a dolgok).

az xxx ms a ping értéke. ha a ping 190ms az azt jelenti hogy 190 miliszekundum kell a szerver és a géped közötti kapcsolatnak oda vissza

"Ha nincs köze egymáshoz. Akkor hogy lehet az hogy amióta itt internetszolgáltató lett váltva azóta se skype-olni nem lehet se semmit. Onli filmek kifagy azóta. "

Az fps-ed lehet 10000000 is ha a szerver számításait nem kapod meg időben akkor csak teleportálgatni fog minden a képernyődön a játék játszhatatlan lesz, a filmet nem tudod majd nézni(mert mikor videót nézel valójában azt letöltöd a gépedre).Neked valószínűleg a pinggel vagy a netsebességel van problémád és nem a géped sebességével tehát az fps itt jelenleg nem számít neked a ping számít amit az általad felfedezett ms jelöl.A lolban a 80-90 még játszható ping a 160-180 pedig teljesen késleltetett reakciót eredményez kb megnyomod a gombot és mire elküldi a szervernek a gombnyomást addig eltelik 1-2 másodperc

de mivel se a netedről se a gépedről nem adtál meg semmi adatot így nem tudunk segíteni csak elmagyarázni tudjuk a problémádat

2016. júl. 5. 17:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Az internetről sajnos semmilyen infót nem tudok mondani.

Ez egy külföldi üzemeltetó (Koszovó) és és csak a felhasználója vagyok mint "ideinglenes ittlakó".

A gépem viszont amit érdemes róla tudni a linken található

[link]

2016. júl. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!