Kiskobra kérdése:
Ebay-en vagy aliexpressen hol találok hamisított Converse cipőt?
Figyelt kérdés
Már egy órája keresem mindenféle kulcsszóval, de semmit nem találtam eddig. Venni szeretnék maganak egyet kínából, de nem találok, pedig tudom hogy lehet venni. Valaki tudna nekem linkelni egyet? Előre is köszönöm!2016. jún. 6. 16:23
2/2 anonim válasza:
Ugy írd be,hogy canvas...aztan nézd át őket..nem rakjaj fel ugy,hogy latszon a logo,de ha írsz az eladónak,akkor küld eredeti fotót a cipőről. Én rendeltem már és nagyon jótbküldtek. 5000ft volt. Viszont,amikor eszreveszi aliexpress,hogy hamisitvany,akkor torli a terméket. Akitől rendeltem 3 db-ot,azt is törölte. Eladó rendes volt,mert írt egy üzenetet,melyben megírta az email címét,ha esetleg akarok még rendelni. Megadom Neked,ha gondolod. Írsz neki,hogy tegye fel alira es megveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!