Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Steam-en előfordulhat olyasmi,...

Steam-en előfordulhat olyasmi, hogy nem kapod meg a játékot vagy a már meglévő játékodat elveszik?

Figyelt kérdés
Nekem néhány ismerősöm panaszkodott arra, hogy steam-en nem szabad játékot venni, mert előfordult, hogy néhány hónap múlva törölték a könyvtáráből vagy ami rosszabb volt, hogy olyan is volt, hogy meg se kapták a játékot, de a pénzt levonták. Írtak a Steam-nek, de egy bocsánatkérő levelen kívűl semmit nem kaptak. Se a pénzt nem kapták vissza, se a játékot nem kapták meg. Mással is fordult már elő ilyen?

2016. jún. 29. 04:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik ilyen. A barátaid gondolom csak kódokat vettek más oldalakról, amit steam töröl, ha észreveszik, hogy lopott. Vagy ami a második tippem, hogy ők is beletartoznak abba a körbe, akik azt hiszik az orosz ipvel és orosz játékokkal most már becsapták a rendszert és így olcsó játékokhoz juthatnak. Olyan egyszerűen nem létezik, hogy steamen veszel valamit és nem kapod meg vagy törlik. Ha nromálisan veszel valamit a steamen, ami a saját pénzedből van, nem állítottad át a tartózkodási helyedet oroszországra, vagy bármi másra, hogy olcsóbban kapd meg a játékot, akkor soha ilyen nem fog történni. Mondom ezt 200 steames játékkal és barátokkal, akik szintén ennyi játékot vettek.
2016. jún. 29. 06:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha normálisan a Steam áruházból vagy pedig megbízható külső oldalakról vásárolsz, amik az egész világon hozzáférhető kulcsokat árulnak (nem régiózárasat), akkor nem keveredhetsz ilyen problémába.

Ha Steamen elállítod az országodat valami olcsóbb régióra (pl. Oroszország), valamint össze-vissza G2A-ról és társairól orosz (vagy egyéb) régiózáras kulcsot veszel és VPN-nel játszol vele, akkor kvázi csalást követsz el, és persze, hogy a Steamnek nem tetszik.

Velem még nem fordult elő sem külső oldalakról szerzett játékokkal, sem a Steam Áruházban vásároltakkal, hogy ne kaptam volna meg vagy letiltották volna a könyvtáramból. Külsős oldalaknál meg okosan kell vásárolni, és a vadonatúj 15 ezres játékot nem megvenni 3000-es RU kulccsal.

Mondom mindezt 3 éves Steam-felhasználóval, 140-es játékkönyvtárral.

2016. jún. 29. 08:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt mindenki kőgazdag és senki nem torrentezik, hogy mindenkinek 200 meg 140 játék van a steam acc-ján? :D
2016. jún. 29. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Aki dolgozik és keres pénzt az megengedheti magának.
2016. jún. 29. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, észrevetted-e, de a PC-s játékok többsége Steamre (de Origin és Uplay is idetartozik) olykor baromi olcsón beszerezhető. Vagy ott vannak a bundle-ök, amikor 6-7 db (olykor egész jó, ismert) játékot kapsz 300 Ft-ért (Humble Bundle pl.), vagy ilyen-olyan akciós, ingyenes játékok.

Nem kell kapásból azt gondolni, hogy több milliót ölünk a játékokba. Csak okosan kell keresni, és megtalálod a megfelelő játékokat olcsón, a realitás határain belül. Persze, vannak játékaim, amit 10e+-ért vettem meg, de nem mind a 140 meg 200 játék kerül ennyibe...

Mellesleg meg van keresetem, amiből megengedhetem magamnak, hogy erre a szórakozásra költsek.

2016. jún. 29. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Van 46 jobb fps játékom nyári leértékeléseken vettem Soha semmi probléma se volt soha velük. 2Eruo 5 Euro stb., vagy fél áron.
2016. jún. 29. 18:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom mégsem engedhetem meg magamnak :) Egyébként én viszonylag elég sok játékkal játszok, de ha a fontosabbakat nézem oké, hogy ott 3 játékot kapok egybe, de akkor is 11 ezret kell összeszedni. A másik 16 ezer. Pl L4D2 minden évben karácsonykor ingyen van :D Bár egyébként volt nekem is 3 játék ami ingyen volt és pár hét múlva elvették, de nem pattogtam rajta, mert nem fizettem érte. Amire mindig ilyen baromi nagy kedvezmények vannak az a CS amikor 2 ezer forintért a komplett sorozatot megkapom :D De az az utolsó amit megveszek. Aki itt arra hivatkozik, hogy megteheti mert dolgozik az itt egyik se mondja, hogy 150 rongy alatt keres :D
2016. jún. 30. 01:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én pedig bőven az alatt keresek. Senki sem mondta, hogy ahogy kijön egy játék azonnal kell is rá ugrani és megvenni. Legtöbbször éveket várok, amíg lemegy az ára -75%kal és akkor veszem meg. Kicsi észt kell használni és mindjárt nem lesz olyan nagy költségű. A l4d2-t meg csak egyszer adták ingyen, nem minden karácsonykor.
2016. jún. 30. 06:38
 9/9 anonim ***** válasza:

150+ játékom van (ebben vannak szoftverek is) soha nem veszett el egy se!

Steam kulcsokat 2 helyről lehet teljesen biztonságosan venni:

-Steam

-HumbleBundle

Ha erről a 2 helyről veszel nem tűnnek el a játékok!

És nem kell gazdagnak lenni. Humblebundle biztonságos mert oda a kiadók mennek saját játékukkal (és steam kulccsal) hogy jótékonykodjanak, ezáltal le tudnak sok pénzt írni az adójukból. Itt nincsenek új (2-3 hónapos) megjelenések, inkább 1-2 éves játékok, meg rengeteg indie, de van olyan bundle ami 10-15 játékot tartalmaz (amiből 4-5 nagyon jó!) és $10 körül adják. Vagy a Monthly bundle ami havi $12 és 7 játékot tartalmaz.

Ezekkel nagyon gyorsan nő a játékok száma.

2016. jún. 30. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!