Steam-en előfordulhat olyasmi, hogy nem kapod meg a játékot vagy a már meglévő játékodat elveszik?
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha normálisan a Steam áruházból vagy pedig megbízható külső oldalakról vásárolsz, amik az egész világon hozzáférhető kulcsokat árulnak (nem régiózárasat), akkor nem keveredhetsz ilyen problémába.
Ha Steamen elállítod az országodat valami olcsóbb régióra (pl. Oroszország), valamint össze-vissza G2A-ról és társairól orosz (vagy egyéb) régiózáras kulcsot veszel és VPN-nel játszol vele, akkor kvázi csalást követsz el, és persze, hogy a Steamnek nem tetszik.
Velem még nem fordult elő sem külső oldalakról szerzett játékokkal, sem a Steam Áruházban vásároltakkal, hogy ne kaptam volna meg vagy letiltották volna a könyvtáramból. Külsős oldalaknál meg okosan kell vásárolni, és a vadonatúj 15 ezres játékot nem megvenni 3000-es RU kulccsal.
Mondom mindezt 3 éves Steam-felhasználóval, 140-es játékkönyvtárral.
Nem tudom, észrevetted-e, de a PC-s játékok többsége Steamre (de Origin és Uplay is idetartozik) olykor baromi olcsón beszerezhető. Vagy ott vannak a bundle-ök, amikor 6-7 db (olykor egész jó, ismert) játékot kapsz 300 Ft-ért (Humble Bundle pl.), vagy ilyen-olyan akciós, ingyenes játékok.
Nem kell kapásból azt gondolni, hogy több milliót ölünk a játékokba. Csak okosan kell keresni, és megtalálod a megfelelő játékokat olcsón, a realitás határain belül. Persze, vannak játékaim, amit 10e+-ért vettem meg, de nem mind a 140 meg 200 játék kerül ennyibe...
Mellesleg meg van keresetem, amiből megengedhetem magamnak, hogy erre a szórakozásra költsek.
150+ játékom van (ebben vannak szoftverek is) soha nem veszett el egy se!
Steam kulcsokat 2 helyről lehet teljesen biztonságosan venni:
-Steam
-HumbleBundle
Ha erről a 2 helyről veszel nem tűnnek el a játékok!
És nem kell gazdagnak lenni. Humblebundle biztonságos mert oda a kiadók mennek saját játékukkal (és steam kulccsal) hogy jótékonykodjanak, ezáltal le tudnak sok pénzt írni az adójukból. Itt nincsenek új (2-3 hónapos) megjelenések, inkább 1-2 éves játékok, meg rengeteg indie, de van olyan bundle ami 10-15 játékot tartalmaz (amiből 4-5 nagyon jó!) és $10 körül adják. Vagy a Monthly bundle ami havi $12 és 7 játékot tartalmaz.
Ezekkel nagyon gyorsan nő a játékok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!