Ezekre elég lenne a UPC Fiber Power 30?
Figyelt kérdés
Ezekre használom a netet: facebook, e-mail, youtube, online filmnézés, cikkek olvasása, nagyon ritkán sorozat vagy zeneletöltés. Elég lenne ehhez ez az internetcsomag? Mennyire gyors/lassú?2016. júl. 2. 00:56
1/4 anonim válasza:
Nekem nem upc van hanem externet de erre mifelénk a 15-ös a max, ezzel kell beérnem. Hátránya csak a visszaosztás de azt a routeremmel majd megoldom, mivel még nincs rajta külső hdd. Kezdetbe az 5-ös is elég volt mert csak az volt, ott is a visszaosztással volt bajom. 15Mbit=1920KB, 30Mbit=3840KB.
2/4 A kérdező kommentje:
Torrentezésre gondolsz? Az nekem nem probléma, max havi 1-2 sorozatrészt szoktam letölteni, de enélkül is megvagyok. És egyébként tűrhetően gyors a net? Nem kell perceket várni egy oldal betöltéséhez?
2016. júl. 2. 01:39
3/4 anonim válasza:
Gyors, elégedett vagyok, sőt haver is kap belőle naponta. Sokat lendít rajta ha a pc erős, mióta fel van újítva (hát lecserélve) a gépem azóta nagyon jó a netem. Csak sajna ez egy kicsi falu, itt ennek is örülni kell.
4/4 anonim válasza:
30Mbps alap felhasználásra simán jó, sőt töltögethetsz is vele csak ott már nem számít gyorsnak. 9 perc alatt le lehet húzni 2GB adatot ilyen sebességgel, azaz moderált töltögetéshez sem olyan gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!