A Fiber Power 30-nál van hűségnyilatkozat?
A UPC pont egy kicsit másképp kezeli a hűséget, mint általában. Gyakorlatilag bármikor köthetsz új hűséget, tehát amikor épp van, akkor is, ha vállalod, hogy onnantól kezdve az előfizetőjük maradsz a hűség idejére. Tehát akár most is jelentkezhetsz náluk, hogy szeretnéd az olcsóbb áron kapni az internetet, de akkor mától kezdődik majd a hűség.
Engem legalábbis kerestek már meg hűségidőszak alatt (alig 2-3 hónappal a kezdete után), egy új csomaggal, és akkor mondták ezt el. Sőt, ráadásul még csak a csomagban sem kell maradnom a teljes időszak alatt, "csak" amire vállaltam a hűséget, abban előfizetőnek kell lennem, tehát akár csökkenthetem is a csomagot (240-es net, digital gold HD, M-es telefon) minimális díjra (kb 6000, ha pl elköltöznék, és így még mindig jobban jönnék ki, mint a kötbérrel).
akárhogyis ez pofátlan és undorító
a hűség véleményem szerint azt jelenti, hogy hűséges vagyok a céghez
de hogy ugyanazért a szolgáltatásért én többet fizessek, mint az újonnan belépők, ez szerintem törvénytelen is, de legalább felháborító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!