Miért lassú a netem? A többi Lent.
hello
mindenek előtt telepítsd ezt: [link]
tudni kéne milyen oprendszer, a hálókártyád és a routered tudja e ezt a sebességet? ezeknek nézz utánna. az ids elképzelhető hogy áramtalanítanod kell a modemet kb. 30mp-ig majd újra áram alá helyezed megvárod míg feláll és próba. de a linken lévőt mindenképp telepítsd.
nehéz belőni, fontos lenne tudni, hogy pontosan milyen sebességgel csatlakozol és mennyi a pinged (speedtest.net).
Elsőre vmi router beállításra gyanakodnék (ha újat v kombót kaptál), ha esetleg a DMZ be van állítva, mindenképp kapcsold ki. Ezen kívül érdemes lenne megnézni milyen sebességre van állítva, n és a feletti legyen. Használati útmutató elő és végigbogarászod az egészet. Másodjára a gépen található wifi driver beállításait böngészném át, lehet ott van vmi limitálva, esetleg frissítsd.
Ezeket írd meg: mivel csatlakozol (lan wifi) és milyen sebességgel (esetleg a wifi kártyád típusát)
köszi a gyors válaszokat. Elöször is telepítettem amit az első válaszoló ajánlot de nem igazán látok változást.A kérdésekre meg a válaszom win 10 64 bitest használok, a router connent box a ups-ek hozták.hálókártyám integrált Asrock H81M-VG4 R2.0 [link] ez. Routert kihuztam reseteltem stb nem változot. És itt egy speedtest link az eredményről [link]
ja és a gép net kábelen egyből a ups routerből kapja a netet. A beállításokat amit a 2. hozzászóló írt azt még nem néztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!