Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tehetek azért, hogy ne...

Mit tehetek azért, hogy ne akasszon meg ezer reklám minden youtube videót?

Figyelt kérdés
Tényleg vannak olyan videók, amiben több a reklám, mint egy kereskedelmi tv csatornán. Mit lehet ennek csökkentésére tenni?

2016. jún. 7. 00:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
adblock bővítmény
2016. jún. 7. 00:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Az micsoda és hogyan kell használni?
2016. jún. 7. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Google és első 2 találat:

Chrome:

[link]

Firefox:

[link] hu/firefox

Annyit csinál, hogy az oldalakon, videókon az összes reklámot kiszűri (1-2 persze még akadhat, de ritka - azt manuálisan is hozzáadhatod) de vedd figyelembe, hogy ezzel az oldal bevételét is elveszed, tehát a kedvelt oldalaidon kapcsold ki (beállítható, hogy mely oldalakon ne legyen aktív)

Ja és a felugró oldalakat is szűri, de azt tapasztaltam egy vírusos gép esetében, hogy azzal már nem igazán birkózik meg hirdetések és felugró lapok terén, max csak minimálisan javítja a dolgot

2016. jún. 7. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A Ublock Origin sokkal jobb.
2016. jún. 7. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Hülyeség telepíteni az adblockert. :) Fél év után meg sz*psz egy vírus irtó után ami le tudja vakarni a gépedről annyira tele vágja hírdetésekkel az egész felületet. Igen még a facebookot is. :)
2016. jún. 7. 13:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

mi?O.o

2016. jún. 7. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
Nem ér semmit az adblocker. Jön rá egy frissítés aztán le sem tudod vakarni magadról a hírdetéseket. Hiába töltesz le egy másik böngészőt ugyan azt fogja csinálni. Onnantól maximum az exploreren fogsz böngészni. Tapasztalatból mondom.
2016. jún. 9. 01:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7: Gondolom, az fel sem merült benned, hogy nem az Adblocker a hibás, hanem tele van a géped malware-rel?
2016. jún. 9. 08:56
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Tudatlak hogy az tehet róla mivel megnéztem mikor haza értem és írta hogy akkor lett frissítve. Olyan oldalakra meg nem mászkálok, és nem töltök szinte nagyjából semmit csak kizárólag steamról és battle.netről. Szóval itt ez már megbukott.
2016. jún. 9. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Mégis nálad a hiba. Kifogástalanul működik már hosszú ideje.

Ok 1-2 oldalon tényleg akad 1-2 hirdetés, de azt bármikor berakhatom és már azokat sem látom.

Pedig már frissült nem 1x a böngésző is (chrome)

De ahogy írtam, ha tele a gép minden szarral, akkor ez sem tud sokat tenni, max minimálisan tudja javítani a dolgot.

Ha több embernél működik, nincs rá panasz, és nálad igen, akkor valószínű, hogy nálad lehet a gond :D

Elhiszem, hogy csak onnan töltögetsz, de megnézném, hogy a gépeden 1-2 program honnan származik :)

És én hozzátenném, hogy sose használok semmiféle vírusirtót, se tűzfalat, semmit és még tölteni, khmm kölcsönözni is szoktam a netről néhány dolgot. Semmi baja a gépemnek, nincsenek se hirdetések, se felugró ablakok... egyedül, amit használok az adblock és legalább nem jön fel minden szar. A szolid hirdetésekkel nincs is bajom, felőlem legyen oldalt, stb, csak van ami eléggé erőszakos, ne zavarja a böngészést (1-2 oldalon pedig kivételhez adom, nem sajnálom tőlük a bevételt)

2016. jún. 9. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!