Mit tehetek azért, hogy ne akasszon meg ezer reklám minden youtube videót?
Google és első 2 találat:
Chrome:
Firefox:
[link] hu/firefox
Annyit csinál, hogy az oldalakon, videókon az összes reklámot kiszűri (1-2 persze még akadhat, de ritka - azt manuálisan is hozzáadhatod) de vedd figyelembe, hogy ezzel az oldal bevételét is elveszed, tehát a kedvelt oldalaidon kapcsold ki (beállítható, hogy mely oldalakon ne legyen aktív)
Ja és a felugró oldalakat is szűri, de azt tapasztaltam egy vírusos gép esetében, hogy azzal már nem igazán birkózik meg hirdetések és felugró lapok terén, max csak minimálisan javítja a dolgot
Mégis nálad a hiba. Kifogástalanul működik már hosszú ideje.
Ok 1-2 oldalon tényleg akad 1-2 hirdetés, de azt bármikor berakhatom és már azokat sem látom.
Pedig már frissült nem 1x a böngésző is (chrome)
De ahogy írtam, ha tele a gép minden szarral, akkor ez sem tud sokat tenni, max minimálisan tudja javítani a dolgot.
Ha több embernél működik, nincs rá panasz, és nálad igen, akkor valószínű, hogy nálad lehet a gond :D
Elhiszem, hogy csak onnan töltögetsz, de megnézném, hogy a gépeden 1-2 program honnan származik :)
És én hozzátenném, hogy sose használok semmiféle vírusirtót, se tűzfalat, semmit és még tölteni, khmm kölcsönözni is szoktam a netről néhány dolgot. Semmi baja a gépemnek, nincsenek se hirdetések, se felugró ablakok... egyedül, amit használok az adblock és legalább nem jön fel minden szar. A szolid hirdetésekkel nincs is bajom, felőlem legyen oldalt, stb, csak van ami eléggé erőszakos, ne zavarja a böngészést (1-2 oldalon pedig kivételhez adom, nem sajnálom tőlük a bevételt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!