Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan szabaduljak meg azoktól...

Hogyan szabaduljak meg azoktól a reklám e-mailektől amit minden nap más névről küldenek és lehetetlenség leíratkozni?

Figyelt kérdés
Minden nap más nevében érkezik az email: Bettina, László, Béla, irén... Ha rákattintok hogy leíratkozás, akkor sikerül leíratkozni viszont másnap valaki más nevében érkezik az email megint. Ötlet? Köszi
2016. ápr. 15. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Használj gmailt.
2016. ápr. 15. 08:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Van több email címem, van gmail-es is. Van régebbi email címem, amit már csak arra használok, hogy ide-oda regisztrálok, a szemetet dobáltatom oda, ha felíratkozok valamire. De erre nem tudom mikor, hogyan, miért, és hogyan kell megszabadulni tőle.

Sajnos a válaszod nem hasznos, de azért köszönöm!

2016. ápr. 15. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha van közös tartalom benne, akkor az alapján állíts be egy szűrőt, amivel automatikusan törlöd a leveleket.

Van olyan mocsok levél, ahol a leiratkozás link valójában feliratkozás egy újabb áradatra.

2016. ápr. 15. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor irányítsd át egy gmailes címre, és használj gmailt. Komolyan. Jobb spamszűrője van, mint bárminek, amit eddig használtam.
2016. ápr. 15. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 2012 óta nem kapok spamet a Gmailes fiókomba, egyből megy az összes a kukába. Úgy vettem észre, azoknak az ismerőseimnek jön spam, akik aktívan Facebookoznak, Twittereznek, Instagramoznak, és mindenre rákattintanak, mindent megosztanak.
2016. ápr. 15. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég annyi, ha valaki az ismerősi körből elkezd millióegy email-címmel körlevelezni. Innen lelopják és eladják a listákat. Aztán jön a prostik ajánlata, pl. uram, mit vállalok, noha az email-cím nőé. Jellemzően angolul, de a Gmail ezeket szűri, egyből a Spam vagy a Kuka mappában landolnak.
2016. ápr. 15. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!