Mit jelent a felhőben dolgozni?
"valaki más szerverek"
Én szerverek, te szerversz, ő szerver.
A felhő - az informatikában - egy szerverparkot jelent, ahol az adataidat tárolhatod, és amit - értelemszerűen - az interneten keresztül érsz el.
A te esetedben a felhőben dolgozás azt jelenti, hogy az általad használt adatok (de könnyen lehet, hogy az általad használt szoftverek is) egy távoli szerveren találhatóak, amit te gyakorlatilag bárhonnan el tudsz érni.
Beleköthettem volna abba is, hogy mi az, hogy "excelekkel dolgozol", mert ugye az excell az egy MS-alkalmazás. Meg abba is, hogy miért baromság ez a fogalom, hiszen így hívják. Persze akkor nyilván a merevlemez és a számítógép fogalmak is baromságnak számítanak, de hát ez van, ezt kell szeretni.
Jut eszembe.
Nem is kötöttem bele semmibe, hanem válaszoltam a kérdezőnek, kicsit bővebb infót adva, mint te. Az, hogy elsütöttem egy viccet a te hozzászólásoddal kapcsolatban, amit te belekötésnek vélsz... Nem hiszem, hogy ez az én problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!