Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent a felhőben dolgozni?

Mit jelent a felhőben dolgozni?

Figyelt kérdés
Egy ilyen kérdést kaptam, és nem igazán tudom, hogy mi lenne erre a jó válasz. Valami ötlet?

2016. jún. 4. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Felhő = valaki más szerverek. Tehát ha pl excelekkel dolgozol akkor azt jelenti, hogy a fileok amiket használsz nem a te gepeden vannak. Baromság ez a 'fogalom'.
2016. jún. 4. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:

"valaki más szerverek"

Én szerverek, te szerversz, ő szerver.

A felhő - az informatikában - egy szerverparkot jelent, ahol az adataidat tárolhatod, és amit - értelemszerűen - az interneten keresztül érsz el.

A te esetedben a felhőben dolgozás azt jelenti, hogy az általad használt adatok (de könnyen lehet, hogy az általad használt szoftverek is) egy távoli szerveren találhatóak, amit te gyakorlatilag bárhonnan el tudsz érni.

2016. jún. 4. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Orulok, hogy csak az Autocorrectbe tudtál belekötni.
2016. jún. 4. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
amikor repülőn dolgozol és átrepülsz egy felhőn akkor felhőben dolgozol ._. egyébként igen, a szerveren tárolni a fájlokat és azokkal dolgozni. kicsit hülye kérdés mert ez nem adható meg pontosan fogalomként
2016. jún. 4. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Beleköthettem volna abba is, hogy mi az, hogy "excelekkel dolgozol", mert ugye az excell az egy MS-alkalmazás. Meg abba is, hogy miért baromság ez a fogalom, hiszen így hívják. Persze akkor nyilván a merevlemez és a számítógép fogalmak is baromságnak számítanak, de hát ez van, ezt kell szeretni.

Jut eszembe.

Nem is kötöttem bele semmibe, hanem válaszoltam a kérdezőnek, kicsit bővebb infót adva, mint te. Az, hogy elsütöttem egy viccet a te hozzászólásoddal kapcsolatban, amit te belekötésnek vélsz... Nem hiszem, hogy ez az én problémám.

2016. jún. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!