Hogy tudnek Mo-rol a munkahelyi laptoprol es voip telefonnal dolgozni hogy azt a külföldi munkaltatom ne vegye észre?
Mondjuk elég szánalmas, hogyha otthonról (vagy épp külföldről) tökéletesen elvégezhető a munka, akkor miért ragaszkodik hozzá, hogy Angliában legyél... komolyan nem értem sokszor a munkáltatókat.
Én úgy oldanám meg, hogy külföldön kellene egy számítógép, vagy egy komolyabb router (nem, nem a 7000Ft-s mediamarktos tplink) hanem egy erősebb hardverrel rendelkező linksys, cisco, mikrotik, stb... illetve itthon ugyanúgy szükséges egy normális router.
ddwrt vagy openwrt segítségével kialakítanék egy vpn kapcsolatot a két eszköz között így gyakorlatilag a routered teljes forgalma áthaladna az angliai routereden
(kérdés, hogy a lassabb ping elegendő-e a munkád elvégzéséhez)
Szia, én is használom a ZENMATE -et az egy Chrome (google) applikáció ami Ingyen van, de hogy ha ANGOL IP szertnél a hoz pont fizetni kell, de érdemes megnézni :). Különben lehet választani Román, Német, USA, Hong Kong (Kína), Angol, Francia, Svájc és Szingapúr -i IP böl. De ezt csak akkor ajánlom ha interneten van a munkád. Nagyon egyszerü csak ki be kapcsolod bármikor és akkor változtatsz IP - t amikor szertnél.
Remélem valamit segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!