Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől ilyen lassú a Firefox?

Mitől ilyen lassú a Firefox?

Figyelt kérdés
Nemrég váltottam Chrome-ról, mert az gyakran lefagyott, de ez meg sokkal lassabb. Vírus nincs, a gép és az internet is jó. Windows 10-es Op rendszer, Adblock Plus, Ghostery, Google Analytics letiltó, WOT és Kaspersky kiterjesztések aktívak. Külön-külön leállítottam őket, de nem lett gyorsabb. Bővítményből még van vagy 20, Google, Intel, Java, Nvidia stb pluginek

2016. máj. 29. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Kiegészítők nélkül nagyon gyors. De adblockkal szépen folyamatosan zabálja a ramot. Egy olyan 20-30 percenként újra kell indítani. Főleg, ha facebookot is tekered. Ha nagyon sok tartalom van egyszerre egy lapon az teljesen kinyírja. Adblock nélkül ugye meg nem éri meg internetre lépni. Ennek ellenére inkább ezt használom, mint a chrome-ot. Ott is előjön ugyanez a ram zabálási probléma, csak 1 helyett 10 folyamat szálon.
2016. máj. 29. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Facebookon nem vagyok, de átlagban 10lap van megnyitva és egyikről a másikra ugrani első betöltéskor 3-4másodpercig is eltart.
2016. máj. 29. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Az oldalak első betöltése csak részben a böngésző sara. Ha bonyolult és sok a tartalom, plusz a scriptek, akkor ez géptől is az oldal optimalizálásától is függ. Ha túl sok fölösleges mütyür van az oldalon, vagy csak lassú a szerver, akkor akár sose tölt be, hiába van jó böngésződ.
2016. máj. 29. 22:57
 4/7 donfetibo ***** válasza:
Nem akarok bele beszélni de én ezért használok Operát! És mondom nektek, hogy semmi ilyen gondom nincs, hogy lefagy vagy összeomlás vagy ilyesmi!☺☻
2016. máj. 29. 23:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Chromeban 5-10-szer ilyen gyors a betöltés, a böngészőtesztek alapján nagyjából ugyanolyan gyorsnak kéne lennie, ezért nem értem.
2016. máj. 29. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Tűzfalon engedélyezted?
2016. máj. 30. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2016. máj. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!