Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan futárszolgálat, ami...

Van olyan futárszolgálat, ami nem csak becsomagolt, bedobozolt árut visz el?

Figyelt kérdés

Sajnos lenne érdeklődő 1-2 dolgomra, amit el szeretnék adni. Megnéztem a GLS, DPD, és a Jófogás futárszolgálatát is. És csak bedobozolt árukat visznek el. Na most nekem akkora dobozom nincs, mint amibe beleférne jó pár dolog, amit már megakartak tőlem venni.

Van olyan szállítási lehetőség, futár szolgálat, ahol nem kötik dobozhoz a szállítást? Illetve hol tudnék nagy dobozokat szerezni?

2016. máj. 24. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mégis miről lenne szó? Nem lehet szétszedni és újra összerakni?
2016. máj. 24. 09:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy bútor darab, egy régiség. Nem tudom szétszedni.
2016. máj. 24. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Bútordarab? Akkor teherfuvart nézzél és nem kell dobozzal foglalkoznod.
2016. máj. 24. 09:27
 4/6 Dongaben ***** válasza:
Legyen mondjuk: Számítógép asztal. (Hogy témában maradjunk.) Nem kell dobozba tenni, de be kell csomagolni! Pl élvédő+fólia. Valójában a méret miatt nem veszik fel szívesen az ilyesmit.
2016. máj. 24. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Bútor költöztetőt keress.
2016. máj. 24. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
A doboz témához, menj kis vegyesboltokba, vagy zöldségeshez be, nekik általában vannak felesleges kidobásra szánt dobozaik, általában szívesen odaadják. De persze ha valóban olyan nagy akkor lehet nem futárszolgálat kell.
2016. máj. 24. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!