Ebay-rol szeretnék rendelni hogy aztán reklamáljak (lent! )?
Tudom hogy nem a legtisztességesebb dolog az amire most készülök.
Azt tervezem hogy ebayrol rendeljek es sennheiser cx 300 ii headsetet ami kb olyan 7000ft-10000ft között mozog.
Majd ha megjön nem szólok az eladónak csak már ha lejárt az határidő.
Ezután irnák neki egy panaszlevelet hogy nemjött meg a termék szoval vagy küldjön egy ujjat vagy fizesse vissza a pénzt.
Egyszer már csináltam ijet. Igaz az csak egy kis értékű 300ft-s telefonfólia volt és az tényleg törötten érkezett hozzám, miután irtam az eladónak rögtön küldtek egy ujjat.
Mit gondoltok ez működne egy kicsit nagyobb értékű tárgynál is.(mint pl a headset)
Azt is tudom hogy ezt nemlehet rendszeresen csinálni mert az gondolom eléggé feltünő lenne. Nem is áll szándékomba ezt mindig alkalmazni, de most hogy őszinte legyek jó lenne egy ijen egyet fizet kettőt kapos dolgot valahogy kiharcolni:)
Szerintetek működhet?
Elre is köszönöm a normális válaszokat:)!!.
A rendőrség ilyenekkel nem foglalkozik!xD
Már vaterán megloptak 2800FT-al!És a sünök azt mondták hogy nem tudják lenyomozni!Pedig több embert is átvert!
Nem az ország ilyen, hanem az emberek többsége.
Elég sok sztorit halottam az igazság(nem)szolgáltatásról, közeli ismerőseim példáiból tanulva mára körültekintőbben vásárolok. Ez olyan, mint egy afroamerikai társasjáték.
Nincs győztes, de minden alkalommal jobban játszol.
Sziasztok kedves válaszolók!
Örülök hogy a társaság 80%-a le sutyerákozott leszegényezett es még sorolhatnám.., annak ellenére hogy értelmes válaszokat kértem.
Aki érdembe nemtud hozzászolni csak a személyemet degradálni az minek ír? -.-
Egyébként alásan jelentem a sok negatív kommentelőnek hogy az ebay-os vásárlás sikeresen lezajlott megkaptam a fülesemet és már úton van a másik is.
Nemkért semmijen bizonyítékot az áruról.
És nem , k.vára nem érzem magam rosszul tőle hogy átb.sztam az elalót... Sőt kifejezetten lelkesített ez a dolog... Főleg úgy hogy még egy ingyen füles is járt hozzá.
Kvára letolyom az olyan kommentelőket akik jönnek itt nekem a fa.szopó hősködéseikkel hogy igy lelkiismeret úgy lelkiismeret.... Jóreggelt kivánok! Ez a való élet nem pedig a disney-en az én kicsi pónim különkiadás...
Ennyit szerettem volna így bezárólag....
Császtok..
Most mit vársz ezért, kitüntetést?
Gratulálok, jó úton haladsz, nem lógsz ki a sorból.
Erre fogod tanítani a leendő gyermekeidet is? Szégyelld magad te ingyenélő. A többlet javakhoz való jutás nem azt jelenti, hogy lopni kell, hanem dolgozz és költs. Egy semmitérő vagy sokunk szemében, bezáróslagosan ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!