Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-rol szeretnék rendelni...

Ebay-rol szeretnék rendelni hogy aztán reklamáljak (lent! )?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem a legtisztességesebb dolog az amire most készülök.

Azt tervezem hogy ebayrol rendeljek es sennheiser cx 300 ii headsetet ami kb olyan 7000ft-10000ft között mozog.

Majd ha megjön nem szólok az eladónak csak már ha lejárt az határidő.

Ezután irnák neki egy panaszlevelet hogy nemjött meg a termék szoval vagy küldjön egy ujjat vagy fizesse vissza a pénzt.

Egyszer már csináltam ijet. Igaz az csak egy kis értékű 300ft-s telefonfólia volt és az tényleg törötten érkezett hozzám, miután irtam az eladónak rögtön küldtek egy ujjat.

Mit gondoltok ez működne egy kicsit nagyobb értékű tárgynál is.(mint pl a headset)

Azt is tudom hogy ezt nemlehet rendszeresen csinálni mert az gondolom eléggé feltünő lenne. Nem is áll szándékomba ezt mindig alkalmazni, de most hogy őszinte legyek jó lenne egy ijen egyet fizet kettőt kapos dolgot valahogy kiharcolni:)

Szerintetek működhet?

Elre is köszönöm a normális válaszokat:)!!.

2016. máj. 7. 15:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hát ha ügyes.vagy és nem kell aláirni a.postásnál akk lehetséges
2016. máj. 7. 15:20
 2/28 A kérdező kommentje:
A termék átvételekor nemkell semmit aláirni vagy kifizetni hiszen azt már előre kifizeti a vásárló pay pallal
2016. máj. 7. 15:30
 3/28 anonim ***** válasza:

Ja ok.

De ebből ne csinálj rendszert

2016. máj. 7. 15:32
 4/28 anonim ***** válasza:
ebayről a nagyobb értékű dolgokat már ragszámmal küldik.
2016. máj. 7. 15:41
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Az eladó látni fogja valószínűleg, hogy kézbesítették. Szerintem ne csináld!
2016. máj. 7. 15:44
 6/28 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint az eladó nem tudja nyomon követni a csomagja útját sem azt hogy átvették-e. De lehet hogy én tudom rosszul.:s valaki aki ezt biztosra tudja az irjon.:)
2016. máj. 7. 15:51
 7/28 anonim ***** válasza:
63%

Egyébként te olyan hülye vagy mint a segg!xD

1.az ebay nem arról híres hogy vissza adja a pénzedet!

2.be kell bizonyítanod hogy nem jött meg,mert a postánál ugye átvetted és ha a postát megkérdezik akkor hamar kiderül hogy egy hülye hazudozó vagy!Tényleg sok embernek még esze sincs xDDD 7000ft-ért rinyálni?:DDDD Látszik hogy szegény vagy...

2016. máj. 7. 16:32
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
az eladó kapja meg a számot amit neked elküldhet hogy kövesd a csomagszámot.. és ilyen esetben már szerintem szinte biztos hogy alá kell írni valamit.. ezen kívül ne okozz kárt másnak mert te se örülnél ha valaki lelépne a pénzeddel..
2016. máj. 7. 16:32
 9/28 anonim ***** válasza:
53%

#7, addig tök korrekt volt, amit írtál, ameddig ki nem nyögted, hogy "látszik, hogy szegény vagy". Nem kell beszólni. Ha neked ez kielégülést hoz, akkor ott is gondok vannak. Nem ér semmit, hogy a seggedet is pénzzel törlöd ki, ha bunkó vagy másokkal.

A kérdező meg inkább helyesírási szótárat rendeljen.

2016. máj. 8. 12:28
 10/28 anonim ***** válasza:

egyetértek veled. valakit azért lenézni mert szegény (ami nem is feltétlen az ő hibája) a világ legnagyobb patkánysága és általában azoknak szokása akik nem dolgoztak meg semmiért az életben úgy istenigazán!csak számold ki hogy egy minimálbéresnek mennyit kell dolgoznia egy ilyen headset-ért (és ezt úgy nézd hogy nem mindenki az irodában ül, van aki komoly fizikai munkát végez)

viszont az igaz hogy kárt okozni másnak nem jó dolog..

2016. máj. 9. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!