A regisztrációk örök életig megmaradnak és visszakövethetők a világhálón?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl egy freemail-os e-mail címre amit ugyan törölsz de nem marad meg a neten örökké? Vagy amit nem használsz évekig bármi okból az ugy marad? ilyesmikre gondolok2010. ápr. 4. 19:36
1/6 anonim válasza:
Elméletileg amit törölsz az nem lesz fenn, amit sokáig nem használsz az inaktív (gondolom pár év után törlik mert csak foglalja a helyet), de sok olyan oldal van ahol hacsak vmi hiba nem történik és véletlen eltűnik a regged, akkor öröké ott marad (pl. nekm van egy reggel felhasználó nevem egy oldalon amit 6 évig nem használtam és utána is meg volt. Bejelentkeztem és ott volt, de aztán mégse használtam és már nem tudom melyik oldal volt XD).
2/6 A kérdező kommentje:
És ebből a felhasználónak esik bármilyen kára? Am szerintetek melyik a legjobb e-mail levelező? freemail, citromail, gmail stb
2010. ápr. 4. 20:10
4/6 anonim válasza:
Egyértelműen a Gmail a legjobb a 2 másik amit írtál elég gányolt.
Egyébként nem marad meg, egy idő után az oldal karbantartói is "lomtalanítanak" és minden felesleges ill nem használt címet törölnek. Semmi károd nem lesz ebből
5/6 anonim válasza:
a legtöbb esetben a törölt fiók is megmarad, csak meg van jelölve töröltként. Időnként lehet hogy van nagytakarítás, de ez nem mindenhol van így...
Lehet hogy le van írva a felhasználási feltételekben, egyszer el kéne olvasni!
Ha komoly aggályaid vannak, írj az adatvédelmi biztosnak
6/6 A kérdező kommentje:
OK KÖSZI
2010. ápr. 5. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!