Ha valakim meghalt és nemtudom a jelszavát, hogyan lehet letörölni iwiwről meg facebookról? Mert mégse volna jó ha örök időkig fennt lenne rajta
Szerintem az üzemeltetőkkel le lehet rendezni. Gondolom kérhetnek papírokat (Akár halotti bizonyítvány másolata), mert ugye az sem lenne jó, ha csak úgy ezzel a címszóval bárkit letöröltethetnék ezekről az oldalakról.
Részvétem
Részvétem!
Tudtommal semmiképpen sem lesz fent örökké, mivel bizonyos idő után az inaktív felhasználókat törölni szokták. De ez lehet 1 év is akár, vagy több. De esetleg megpróbálkozhatsz email útján az adminnál, talán a halotti anyakönyvi kivonat másolatával meggyőzhető, hogy komolyan beszélsz, stb, de ez vagy bejön vagy nem. Szóval leginkább semmit se tehetsz.
Részvétem!
Az Iwiwen a jelenlegi szabályok szerint lehet törölni a halott személyeket. "Elhunyt személyek adatlapjának töröltetése ügyében egy közeli hozzátartozó vagy hivatalos képviselet járhat el a szükséges dokumentumok bemutatásával. További információért vegye fel velünk a kapcsolatot a delete@iwiw.hu címen" - áll az általános szerződési feltételekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!