Töröltek facebookról?
Nem töröltek. A jelenleg nem elérhető azt jelenti, amit ír. Épp, a megnézés pillanatában nem lehet az adatlapot betölteni (általában azért, mert valami gond van a szerverén). Várni kell, órák vagy 1-2 nap múlva pedig megint elérhető lesz.
Ezért felesleges újraregisztrálni, és nem is enged mert a profil létezik most is.
Színész zenész!
Tegnap este óta én sem érem el facebook-ot ugyanezen okok miatt.
Az adatlapomat meg mások nem érik el.
Próbálkoztam reggel leresetelni a password-öm, de nem érkezett az emailcímemre semmiféle kód.
A kérdésem: Szerintetek nagyon elmókoltam mindent azzal, hogy password resettel próbálkoztam, vagy ettől függetlenül nem lesz semmi problem és a karbantartás után be fogok tudni lépni? (végülis, ahogy írtam fentebb nem kaptam kódot, tehát mintha nem is érkezett volna meg hozzájuk a jelszó resetelő "kérelmem") 1-2 nap a karbartartás? Csakhogy mennyi idő után toporzékoljak az FB Support-nál. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!