Mi az a pinterest.com? Mire használják? Mire jó? Mit kell róla tudni?
Tökmindegy hogy egyértelmű-e vagy sem. Itt most nem erről van szó. Függetlenül attól, hogy körülményesen tettem-e fel a kérdésemet, se jogosít fel arra, hogy kioktató - lekezelő módon válaszolj.
Ha nem egyértelmű a kérdés, akkor kérdezni kell nem nagyképűnek lenni. Ha a kérdés nem megy, akkor nem kell írni. Ha meg nagyképű a válasz, akkor meg nem kell csodálkozni a negatív értékelésen, ugyanis lófaszt nem segített.
Ha a szabad idejükben egyes emberek nem tudnak érdemi, vagy offenzív mentes választ adni, akkor inkább semmit nem kell írni. Ezzel egy csomó időt megspórol magának.
Ha pedig segíteni szeretnél abban, hogy miként tegyem fel kérdésemet - sikeres válaszok reményében, akkor azt nem utólag kell megtenni mentegetőzések közepette.
De továbbra se értem, hogy mi értelme neked tisztázni számomra ezt az ügyet, amikor szemlátomást nem akarom elfogadni az álláspontod, mert nincs igazad. (egyéni nézőpont)
Tök jó... Ide jövök választ keresni, ugyanúgy mint a kérdező (wikipédiát én is megtaláltam), végig olvasom a gyerekes vitátokat, erre nem is kapok rá választ...
Az a baj, hogy egyre több ilyen van ezen az oldalon, a felesleges hozzászólásokat bekéne fejezni, aki nem tud, vagy nem akar válaszolni az huzzon el máshova!
(Ui Tudom, most ez is egy felesleges hozzászólás, de nem bírtam magamban tartani.)
"mi értelme neked tisztázni számomra ezt az ügyet"
Azért, hogy az oldal NE legyen tele oda nem illő kérdésekkel.
EZ elég komoly indok, nem? Ezért vállalom néha az igazságtalan lepontozást is, de többet most már nem írok. Ha nem fogadod el, akkor innen kezdve a te bajod.
"amikor szemlátomást nem akarom elfogadni az álláspontod, mert nincs igazad"
Nem, hanem azért, mert buta vagy, vagy pedig nagy az egód (tehát nem ismerheted be, ha valamiben te hibáztál).
Vagy mindkettő.
Ugyanis nem fogod fel, hogy így NEM FOGNAK válaszolni neked mások.
Ezen kívül meglesz a véleményük is, és ha esetleg máshol találkoztok, és jobb véleményt szeretnél kialakítani magadról, akkor vért izzadhatsz.
Neked, mint kérdezőnek SOKKAL türelmesebbnek és jobb modorúnak KELL lenned a válaszolóknál! Ez egy elemi dolog - még egy fiatal gyerek is felfogja, ha megmagyarázzák neki.
Szerintem gondolkozz el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!