Mi az a pinterest.com? Mire használják? Mire jó? Mit kell róla tudni?
Ember...
nehogy véletlenül beírd a böngésződbe! Még a végén megtudod, mi ez.
Bár angol, szóval...
"A Pinterest egy amerikai közösségi képmegosztó weboldal. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a regisztrált felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással. Az oldal önmeghatározása (angolul mission statement) szerint arra való, hogy összekösse a világot azon képek által, melyeket a felhasználók fontosnak tartanak."
"Én személyes tapasztalatokat vártam, konyhai nyelven megfogalmazva"
Akkor miért nem ezt kérdezted?!
Sajnos én is megbuktam gondolatolvasásból (mint ma az egyik válaszoló).
Ezt hívják lejtős pályának... ha nem aszerint értékeled a válaszokat, amit kérdeztél, hanem hozzáérted még azt is, amit csak gondoltál, de nem írtad le.
Nem szép dolog.
A főkérdésemből ki lehetett venni, hogy nem az általános ismertetőre voltam kíváncsi, hanem egyéni meglátásokra, tapasztalatokra.
Linkeltem az előzményt, melyre jött a cinikus magyarázkodás.
A "kérlek..."-et azért írtam, hogy (Kérlek ne drámázz!)
S azért nem írtam ki teljesen, hogy fejlesszem a gondolatolvasási készségedet. (Van még hova fejlődni.)
Az értékelést nem tudom megválaszolni, ezzel nyilván te is tisztában vagy.
Mindettől függetlenül mégis milyen értékelésre számítottál a kérdeződtől? Egy pár soros leírás helyett inkább a fejemhez vágod, hogy "mé nem keresel rá hülyegyerek..."
Az oldal mottója: ...amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!
Olybá tűnik ez mégsem valós, mert vagytok ti, akik gyökérnek nézik a kérdezőt, és csak azt hangoztatják, mint hogy segítene az általuk gyökérnek tituláltakon. Ha ez nem akar menni, akkor ne írj.
A kérdésed alapján nekem teljesen egyértelmű volt, hogy semmit nem tudsz az egészről, és meg sem nézted az interneten, hogy mi ez.
Ha te ezt másképp GONDOLTAD, akkor ugye te is látod, hogy félreérthető voltál.
Le kellett volna írnod, hogy mi a helyzet.
Ha pedig nem írtad le, mert nem gondoltál rá, hogy más esetleg másként értelmezi, mint te - akkor ezt utólag lehet korrigálni.
Nem egyből ütni.
Tételezzük fel, hogy nem néztem utána. Akkor az a megfelelő reakció arra, hogy lekezelő stílussal leírod "Ember...
nehogy véletlenül beírd a böngésződbe! Még a végén megtudod, mi ez."? Tényleg ez ilyenkor a megoldás?
Egyáltalán miért írtál akkor, ha segíteni nem szerettél volna?
Ennyire jó érzés az, amikor úgy érzed valakit kioktathatsz?
Ha a tanítónéni így tanította volna neked is a szorzótáblát, asziszem' elment volna a kedved a matektól...
Mondom: teljesen egyértelmű helyzet volt.
Ilyenkor viszont neked, mint kérdezőnek kell gondosabbnak lenni. Az, hogy én nem fogtam fel a gondolataidat, lényegében a kettőnk problémája - az viszont, ha félreérthető vagy, MINDENKINEK a problémája, aki itt olvas és válaszolna. Nyilván ezért sincs sok válasz, mert sok más ember is így értette.
Neked, mint kérdezőnek kell sokkal gondosabbnak lenni, mint a válaszolóknak.
Amúgy az illem is ezt mondja. Azt pedig azért, mert itt a válaszolók a saját szabad idejükben, ingyen dolgoznak neked azon, ami neked problémát jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!