Mi a véleményetek a következő oldalakról, alkalmazásokról? Tartalmukról, emberekről, akik használják?
Tumblr
Snapchat
Deviantart
4chan
wattpad
whisper
we heart it
tinder
egyiket se hasznalom sose
whisper nek jo neve van
emberekrol? aki internetet hasznal vagy e-mail t annak is lehet emiatt negativ vagy pozitiv vonasa?
Facebook: Minden internetező ember fenn van rajta nagyjából, nincs vélemény.
Twitter: Fangirlöknek meg hírességeknek van.
LinkedIn: Ha dolgozol, elmegy.
Pinterest: Hipstereknek való meg akiknek jó a kézügyességük.
Tumblr: Fangirlök meg social justice warrior-ök, akiktől a hideg ráz.
Instagram: Szép emberek vannak rajta.
Snapchat: Tinédzserek használják csak.
Deviantart: Néhány gyöngyszemen kívül nincs sok tehetséges ember.
4chan: Bronyk meg "nice guy"-ok.
wattpad: Nincs vélemény.
whisper: Paranoid lettem tőle, hogy milyen dolgokra képesek az emberek.
we heart it: Ugyanaz, mint a Pinterest.
tinder: Vagy meleg, vagy élőben nem tud ismerkedni.
reddit: Enyhe 4chan.
Facebook: mindenki, de főleg reklám meggy
Twitter: kevesen használják, jó közösség
Snapchat: rengetegen, páwák, és ribik, vagy csak a vicces filterek miatt pl én
Wattpad: ,,írók" vagyis annak képzelik magukat, bár van pár jó sztori,de akkor már inkább Merengő
Insta, Tubli, We❤it: el lehet vele lenni. Szép kepek, idézetek
Tinder: *khm...nem akarok csúnyát írni*
Facebook: Manapság minden embernek van Facebookja, még a nagymamáknak is. Hasznaos kapcsolatteremtés szempontjából.
Twitter: A legtöbb amerikai használja (főleg a hírességek), a magyarok kevésbé. Pl én nem szeretem
Pinterest: A legjobb almkalmazás a világon! Bármilyen témában kereshetsz képet, találsz egy csomót. Táblákat állíthatsz össze, az ízlésed szerint.
Tumblr: Sok tinilány használja, de én nem vagyok oda érte. Persze sok szép és inspiráló kép van fent.
Instagram: Ez is olyan népszerű, mint a Facebook, de kizárólag a képekről szól, amit imádok benne. Csak az az egy hibája van, hogy nem lehet képet letölteni.
Snapchat: Mostanában nagyon menő és felkapott alkalmazás, pedig nem tud semmi különlegeset. A legtöbb tini minden nap használja.
WeHeartIt: Nagyon szeretem, olyan, mint a Pinterest. Rengeteg képet találhatsz rajta. Legfőképpen lányok használják.
A többit nem ismerem...
16/L
Facebook: fiatalok és idősek is fent vannak, nem tudok véleményt mondani, talán csak annyi, hogy jó kapcsolattartás céljából
Twitter: Én is fent vagyok de nincs letöltve a telefonomra és egy éve használtam utoljára mert nem nagyon érdekel mi van fent,maximum azért mennék fel újra mert rajta van egy imádott énekesem
LinkedIn: Nemismerem
Pinterest: Jó oldalnak tartom tele inspirációval
Tumblr: Háát nem akarom a tumblr felhasználókat egy emberként tekinteni, de a többség ezen a platformon depressziós, érvágós, öngyilkosságot érdekló fiatal(nem a fiatalokkal van bajom, hiszen én is az vagyok)
Instagram: Imádom, szinte minden nap rajta vagyok
Snapchat: Ezt is imádom és szerintem jó, hogy egy idő múlva eltűnnek a képek és jaa
Deviantart: Nemismerem
4chan: Nemismerem
Wattpad: szerintem nagyon jó platform, néha találok jó könyveket de már ellepték az ilyen mocsok tartalmú írások
Whisper: Szintúgy nemismerem
We Heart It: Már régebb óta rajta vagyok (kb 2-3 éve) de kitöröltem, most újra felmentem rá és szerintem egy kicsit jobb, mint a Pinterest
Tinder: Akik nem találnak párt a való életben azoknak biztos jó de én még nem próbáltam és nem is akarom
Reddit: Hallottam róla de igazából nemtudom ez mi is.
Tudom, hogy három éves kérdés de lehet valakit most is érdekel ez a kérdés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!