Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lagg, ping ingadozás nélkül?

Lagg, ping ingadozás nélkül?

Figyelt kérdés

Mostanság vettem észre (egy játékon keresztül), hogy elég erőteljesen laggolok, viszont ping problémáim nincsenek. Egy diagnosztika folyamán ezt írta ki az internet kapcsolatra: Úgy tűnik a számítógép beállításai megfelelőek, de az eszköz vagy forrás(DNS kiszolgáló) nem válaszol.

Laptopon történik, viszont etherneten keresztül, digi kábel. Már újra tettem a win7et!

2016. márc. 6. 00:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
megnéztem, másik kábellel is ez a helyzet, ill. a szolgáltatónak már írtam, központilag nem látják a bajt, erre írták azt, hogy kijönnek személyesen vagy vagy alapon fizetve
2016. márc. 6. 14:21
 12/13 A kérdező kommentje:
ez lehetséges mondjuk, hogy a hálózati kártya nem úgy "fogadja", "küldi" az adatokat hogy a gép reagáljon netre vagy fordítva?
2016. márc. 6. 15:14
 13/13 axonbite ***** válasza:
Ha az UPC-s netet vitte ezt is kell neki. Esetleg biosba nézz be hálókártyával kapcsolatos beállítás van e. Kicsit kísérletezz ha találsz rá beállítást max visszaállítod.
2016. márc. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!