Lagg, ping ingadozás nélkül?
Mostanság vettem észre (egy játékon keresztül), hogy elég erőteljesen laggolok, viszont ping problémáim nincsenek. Egy diagnosztika folyamán ezt írta ki az internet kapcsolatra: Úgy tűnik a számítógép beállításai megfelelőek, de az eszköz vagy forrás(DNS kiszolgáló) nem válaszol.
Laptopon történik, viszont etherneten keresztül, digi kábel. Már újra tettem a win7et!
másodkörben érdekes mód, a második válaszadó meg tudta "fejteni" ezt a kérdésemnek irányát, szóval köszönöm először is a kötekedő mentes hozzászólást.
Teljesen laikus vagyok a témában, de mikor a csatlakoztatott hálózatom állapotát figyelgetem, a "Forgalom" alatt jóval kevesebb a "Küldött" mint a "Fogadott". Ha jól emlékszem ez azért hasonló számokban jelentkeztek. Viszont ez a jelenség csak mostanság jelent meg. Tény, hogy eddig pesten volt a laptop upc neten, most nem régiben lehoztam kecskemétre digi netre, és azóta vannak ezek a dolgok. Sőt sűrűn van kapcsolat bontás is. De az asztali gépnek meg semmi baja nem volt ezzel a nettel. Hangsúlyozom most húztam újra a laptopot.
Csak javasolni tudnék ilyen messziről.
Nézd meg fent van e ez a program :UPC Fiber Power ha igen uninstalláld.
Második lépésben a laptopod support oldalán keress a gépednek megfelelő hálózati kártya illesztő programot.
Ha meg van letöltötted akkor távolítsd el a hálózati kártyád drivereit és telepítsd fel azt amit letöltöttél. Nagyon figyelj letöltésnél milyen operációs rendszerre töltesz és hány bites .
Mind emellett nem zárhatjuk ki hogy vírus okozhatja a hibát. Tölts le egy malwarebytes-t és egy adwcleaner nevű programot.
Az adwcleaner nem figyeli a gépet alkalmanként szoktam futtatni ha valami furcsa a géppel.
Talán legjobb ha vírus keresőkkel indítasz és ha nem változik semmi jöhetnek a fent írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!