A műholdas netről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tanyán lakunk kábel net esélytelen. ..Mobilnet egy vagyon és gyorsan lement a havi limit.Ezert gondoltam erre a variációra.Senki ismerősömnek nincs ilyenre így nem nagyon tudok érdeklődni.2016. febr. 24. 11:26
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg más variáció létezik? ?
2016. febr. 24. 11:27
2/4 anonim válasza:
a mobilnet:
5400ft 25gb
8000ft 100gb
Ha neked ez vagyon és gyorsan lemerül veled van a baj.
Pár éve a városokban a kábelnet rosszabb volt.
Ezek pc hez köthető netek, nem mobiltelefonra.
3/4 anonim válasza:
Haver, nèzd már meg mennyibe kerűl a műhopdas net! Eláruloma mobilnet hozzák kèpest ingyen van. Arról nem is beszèlve hogy 500-1500as pingek vannak műholdas netnèl. ( összahasonlìtás kèppen egy amerikai szeróról kapsz olyan 250 es pinget ès már az is sok ha pl online akarsz játszani).
4/4 anonim válasza:
Szerintem a mobil nettel nincs gond (ha nincs vezetékes lehetőség).
Találtam még egy ilyen cikket, csak a céget magát nem találom, hogy milyen áraik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!