Az hogy lehet hogy a torrent kliens egy bizonyos torrentnél egyszerre két adatot mutat hogy mennyit seedelt belőle vissza?
Azaz nCore-ral együtt 3 különböző adat...
Itt látható hogy a torrent letöltési (azaz most épp feltöltési státuszban van) sávjában egy elég szép adat van, majdnem a 100%-át visszatöltötte már.
Ott lent pedig látható hogy összesen 500 vmennyi MB. Ez mire vonatkozik? Mert hogy nem arra amit ebből összesen visszaseedeltem az biztos.
nCore-on a futtatott torrenteknél pedig a kliensben lévő lenti (kisebb) adathoz közeli, de egy kicsivel kisebb (immár a 3. különböző) adat van, valami 490 MB körüli. De ez lehet azért van mert még nem frissített az oldal.
Viszont ahol meg mutatja hogy összesen hány gigát töltöttem fel úgy az összes torrentet beleszámítva, ott pedig úgy tűnik hogy a 72 GB-os adat van érvényben.
Szóval nem értem az egészet. Elmagyarázná valaki?
Értem, köszi!
És az mitől van hogy az nCore az adott torrenthez kevesebbet mutat hogy föltöltöttem mint az utorrent?
Nem érdekes :D
Ahogy látom az is a mait mutatja mert most meg 3 MB és most kapcsoltam be a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!