Az ultraweb oldalam nem elérhető?
Üdv!
Egyetemi informatikabeadandónak kaptunk egy feladatot, html oldalt kell írni. Ezzel nincs is semmi gond, a html fájlt egyszerűen meg tudom nyitni, DE, azt kötelezővé tette, hogy az ultraweben osszuk ezt meg...
A tegnapi nap folyamán regisztráltam egy tárhelyet, működött a kis semmiségem, azonban ma már nem nyitja meg az oldalt egyik böngésző sem.
Az ultraweb oldalát el lehet érni, be tudok jelentkezni, tudom szerkeszteni a fájljaimat, de a domain.uw.hu oldalt nem tölti be...
Ez normális ennél a f*os taligánál? Vagy csak ritkán fordul elő? esetleg nekem kéne valamit átállítanom?
Illetve, plusz kérdés gyanánt: Favicont csak png formátumban tudok használni? mert a(z) x-icon (favicon.ico) nem igazán működik.
egyébként érdemes majd a tanárnak ezt a linket átküldeni:
És akkor a reklámok betöltésére várni sem kell majd.
Még igazán el sem kezdtem, de igen, egy darab oldalról lesz majd szó.
És sajnos az is meg van szabva, hogy mit és hogyan kell neki elküldeni...
Személy szerint én is csak feltettem volna így neki a tanulmányi oldalra, de vannak furcsaságai.
UW-re kel feltölteni, csak rövid url használható, word-ben nem szerkeszthető az oldal, de egy word dokumentumban kell elküldeni a linket... annak ellenére, hogy a tanulmányi oldalon van lehetőség szöveg begépelésére és fájlok csatolására is...
Mindenesetre köszönöm a segítséget, akkor ez azt jelenti, hogy az uw lehet a ludas, legalábbis más nem nagyon van.
Én nem csináltam semmit az oldallal, de hol betöltődik, hol nem.
Tegnap este (amikor feltetted a kérdést) én sem tudtam elérni az ultraweben 3 oldalam közül egyet sem. "Időtúllépés" hibával állt le a Firefox is, de nem jött be Chrome-on sem, Safarin sem.
Ma reggel már működött.
Valószínűleg valami az Ultraweb körül volt, nem a Te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!