Az ultraweb oldalam nem elérhető?
Üdv!
Egyetemi informatikabeadandónak kaptunk egy feladatot, html oldalt kell írni. Ezzel nincs is semmi gond, a html fájlt egyszerűen meg tudom nyitni, DE, azt kötelezővé tette, hogy az ultraweben osszuk ezt meg...
A tegnapi nap folyamán regisztráltam egy tárhelyet, működött a kis semmiségem, azonban ma már nem nyitja meg az oldalt egyik böngésző sem.
Az ultraweb oldalát el lehet érni, be tudok jelentkezni, tudom szerkeszteni a fájljaimat, de a domain.uw.hu oldalt nem tölti be...
Ez normális ennél a f*os taligánál? Vagy csak ritkán fordul elő? esetleg nekem kéne valamit átállítanom?
Illetve, plusz kérdés gyanánt: Favicont csak png formátumban tudok használni? mert a(z) x-icon (favicon.ico) nem igazán működik.
Szóval valami ami korábban működött, az egyszercsak nem működött tovább, anélkül hogy módosítottál volna rajta valamit?
készíts íkont 32*32-es akármiben, pl png-ben, és alakítsd át a Z'interneten, pl:
Pontosan,
az offilne html működik, tegnap este még az online változat is működött, nem módosítottam rajta semmit, ma nem működött.
tomssite.uw.hu
Csatlakozni próbál, de semmi.
A fájlok mind rendben vannak, mindennek megfelelő a kiterjesztése és az elhelyezése, egyszerűen nem nyitja meg.
nyilván a fájlokkal kell hogy legyen valami gepasz, hiszen ez működik:
csajok.uw.hu
Nyilván az oldallal volt akkor probléma, lévén, hogy nem csináltam semmit és most már működik.
Egyszerűen böngészőben megnyitottam a html fájlt, nem kell rajta mit magyarázni, ezekszerint az infótanár a létező legjobb tárhelyet választotta ki... csodálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!