Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ultraweb oldalam nem elérhető?

Az ultraweb oldalam nem elérhető?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egyetemi informatikabeadandónak kaptunk egy feladatot, html oldalt kell írni. Ezzel nincs is semmi gond, a html fájlt egyszerűen meg tudom nyitni, DE, azt kötelezővé tette, hogy az ultraweben osszuk ezt meg...

A tegnapi nap folyamán regisztráltam egy tárhelyet, működött a kis semmiségem, azonban ma már nem nyitja meg az oldalt egyik böngésző sem.

Az ultraweb oldalát el lehet érni, be tudok jelentkezni, tudom szerkeszteni a fájljaimat, de a domain.uw.hu oldalt nem tölti be...

Ez normális ennél a f*os taligánál? Vagy csak ritkán fordul elő? esetleg nekem kéne valamit átállítanom?

Illetve, plusz kérdés gyanánt: Favicont csak png formátumban tudok használni? mert a(z) x-icon (favicon.ico) nem igazán működik.

2016. febr. 14. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szóval valami ami korábban működött, az egyszercsak nem működött tovább, anélkül hogy módosítottál volna rajta valamit?

készíts íkont 32*32-es akármiben, pl png-ben, és alakítsd át a Z'interneten, pl:

[link]

2016. febr. 14. 20:33
 2/14 A kérdező kommentje:

Pontosan,

az offilne html működik, tegnap este még az online változat is működött, nem módosítottam rajta semmit, ma nem működött.

2016. febr. 14. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Címet megadod?
2016. febr. 14. 20:39
 4/14 A kérdező kommentje:

tomssite.uw.hu

Csatlakozni próbál, de semmi.

A fájlok mind rendben vannak, mindennek megfelelő a kiterjesztése és az elhelyezése, egyszerűen nem nyitja meg.

2016. febr. 14. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Otthon min tesztelted egyébként? xamppon? mert tárhelyen simán előjöhetnek olyan php hibaüzenetek amik otthon nem, és ha úgy van beállítva, akkor konkrétan nem is jelenik meg semmi.
2016. febr. 14. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:

nyilván a fájlokkal kell hogy legyen valami gepasz, hiszen ez működik:

csajok.uw.hu

2016. febr. 14. 20:58
 7/14 anonim ***** válasza:
egyébként most bejött.
2016. febr. 14. 20:59
 8/14 A kérdező kommentje:

Nyilván az oldallal volt akkor probléma, lévén, hogy nem csináltam semmit és most már működik.

Egyszerűen böngészőben megnyitottam a html fájlt, nem kell rajta mit magyarázni, ezekszerint az infótanár a létező legjobb tárhelyet választotta ki... csodálatos.

2016. febr. 14. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez az egész oldal? Egy db html file? ennyit akár emailben is át lehetne küldeni.
2016. febr. 14. 21:35
 10/14 anonim ***** válasza:
hozzáteszem most megint nem jön be.
2016. febr. 14. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!