Ezt nem értem. Elmagyarázza nekem valaki hogy ez hogy működik? (többi lent)
Figyelt kérdés
ugye ha valamit letöltök utorrentről. az ugyanolyan mintha megvettem volna és nem lesznek korlátozások, vagy le leszek korlátozva hogy mondjuk nem játszhatok barátokkal vagy nem vehetek ezt meg azt? (most játékokra gondolok) és ha valakinek van egy kis ideje....elmagyarázná nekem hogy hol mennyiért lehet venni xboxot és hogy pl CS:GO-t lehet venni csak ugy? meg az mennyibe kerül? és laptopon cd nyílás nélkül is lehet ilyeneket venni? gondolom hülyeségeket kérdezek, de nem nagyon értek hozzá viszont szeretnék játszani. és nem feltétlen lopással hanem megvenném tisztességesen csak nem értek hozzá. Valaki segítsen pls.2016. febr. 4. 16:32
1/1 anonim 

válasza:

"ugyanolyan mintha megvettem volna"
Jó isten... Nem. Azt elloptad. Innentől kezdve meg sejtheted, hogy működik-e a multi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!