Wifi Router gond?!
Frissíteni akartam a router firmware-ét, de közben megszakadt a netkapcsolat. Ezek után nem volt net. A router-t reseteltem, de csak úgy van net, ha a csatlakozót, amin kintről jön a net, a router-nek nem a WAN, hanem a LAN portjába dugom, ahova a gépem.
- A wifijével is gond van, mert nem világít a ledje a router-en, nincs is jel. A WPS led sem világít.
- Valamint a böngészőben sem tudok belépni a router beállításaiba, mert nem kapcsolódik.
Talán megdöglött a software-e?
Azt hogyan kell?
bocs, nem vagyok valami profi :)
Semmi.
"A(z) 192.168.0.1 helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol."
Nagyon sokat segítene, ha legalább a pontos típusát leírnád! Pl nem minden routernek ez az alapértelmezett IP címe.
Amúgy a netkapcsolat azért szakad meg, mert firmware frissítéskor a router visszaáll gyári alapértelmezett beállításra, ami nem biztos, hogy jó az internet kapcsolatodnak, mert lehet hogy további adatokat kell megadni az internetkapcsolatodról. Pl. felhasználónév, jelszó.
Ha firmware frissítés közben hiba a lép fel, a legtöbb gagyi márkájú router esetén valóban kuka az eredmény.
De vannak olyan típusok is amik kínálnak helyreállítási lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!