Mi lehet a gond a TP Link WR841N routerrel? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van a koliban wifi hálózat, de olyan kevés a router, hogy a mi szobánkba nem ér el a jel rendese, ezért vettünk egy routert. Minden szobában van egy ilyen telefonkábel csatlakozós cucc (nem tudom pontosan mi az), ahova bedugtunk egy kábel, a másik végét meg a routerbe. Proxyn keresztül tudunk csatlakozni a netre, és így tökéletes a wifi jel. Viszont egyik napról a másikra megadta magát, nem akar felcsatlakozni semmire, utána meg el is tűnt a wifi listáról. Próbáltam már resetelni, ki/bekapcsolni, kihúzni-bedugni a kábeleket, de semmi. Valakinek van valami ötlete?2016. jan. 3. 14:42
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem is sugározza a wifit a router, reset után sem?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem csinál semmit. A wifilistán (Windows 7->jobb alul) meg sem jelenik. Magán a routeren néha felvillan a wifi led, az internet led (? úgy néz ki mint egy kör glóriával) viszont folyamatosan villog.
2016. jan. 3. 18:18
3/5 anonim válasza:
Akkor vidd vissza garanciába. Sajnos a TP-LINK az utobbi 3-4 évben egyre gagyibb lett, nem veletlenül szütették meg rá az 5év garanciát. Sokan viszont a múlt miatt ajánlják, de ezek már nem azok a tp linkek.
4/5 A kérdező kommentje:
És az nem lesz gond, hogy nincs meg a CD-je (Valószínűleg elkevertem valahova). Vagy anélkül nem érvényes a garancia? (MediaMarkt-ban vettem egyébként)
2016. jan. 3. 18:39
5/5 anonim válasza:
Tudtommal az egész doboz tartalmának meg kell lennie, de próbáld meg vissza vinni hátha nem keresik a CD-t. A TP-LINK helyett az ASUS RT-N12-őt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!