Mi gond lehet a routerrel?
Sziasztok,a haverom szezet egy belkin wirless g routert és megkérte,hogy csináljam,kb 4 napja. Idáig minden jó volt,de ma felhivott,hogy 4 órája már nem jó a wifi tud rá csatlakozni,de nem tölt be semmit,kérdeztem,hogy a modemen meg a routeren milyen lámpa világit,de pontosan nemctudta elmondani,így teamwieveren(az egy olyan program amivel tudtam kezelni a gépét olyan volt mint ha a virtualboxba lettem volna)Megnéztem a router beállitásait és minden jó volt,még azt is írta,hogy router status conected
Ö is meg én is a t~home nál van
operácios rendszere windows xp
majd holnap át megyek hozzá és jobban megnézem,de nem tudom,hogy mi lehet a gond. Elöre is köszönöm a segitséget.
1. csak a wifi velvolt gond. ahol a modem meg a router össze volt kötve ott volt net így tudtam megnézni teameieveren.
2.Sajnos nem telefonál volt a gond és néztemawifi beállitásokat és wifi enabled volt...
3.Be vannak állitva én csináltam még azt és írtam 4 napig nem is volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!