Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem működik a netem, miután...

Nem működik a netem, miután bekapcsolom pár percig jó, majd nem tölt be semmit. Viszont MSN meg jó szóval gondolom a nettel és a routerrel nem lehet gond. A gépem szinte új most kaptam. Windows7 ultimate van rajta. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 19:14
 1/2 detronic ***** válasza:
Ha most jött elő a hiba akkor rendszer visszaállítás segíthet. Ilyet régen a virus féle dolgok csináltak. Próbálj másik böngészőt is, vagy töröld a kapcsolatot és állítsd be újra.
2012. jan. 6. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia Nekem is hasaonló problémám volt mint neked . Windows 7 volt a gépmen nekem azt csinálta mikor bekapcsoltam nem csatlakozott az internetre csak újrainditás után, na és persze volt nem is egyszer hogy megszakadtak a letöltéseim és utána újrainditás . Elvitem egy számitógép szervibe ott mondtam a gépem nem csatlakozik az uinternetrev csak sok újrainditás után . Bevizsgállták a gépemet mutatták nekem nálok megy rendessen az internet,semmi gond csak kémprogramok voltak a gépemen , tehát az otthoni internetemnek kell hogy legyen baja pedig azt is mutattam nekik hogy a windows nem áll le azt írta leállitás kényszertetése . Hazavittem a gépem otthon megint nemcsatlakozot az internetre csak újrainditás után semmi válltozás a végén már az egér se reagált semmire megmerevedet na fogtam szépen a gépet elvittem egy másik számitógép üzletbe és megmondtam nekik mi a problémám . Ök is windows 7 et akartak ráárakni mondtam az nemkell neke hiszen csak egy jó éve volt rajt és még nemvolt egy ével ezelöt internetem csak most . Rárakattam a windows vista ultimate - t azota semmi gondom rendesen egyszerre csatlakozik az internetre és nemfagy le . Szerintem neked is megkéne probálni a windows vistát az lehet hogy megoldja a problémádat mint az enyémet is . Amugy megszeretném kérdezni milyem interneted van ? Nekem t home . A boltban upc volt , de én azt tanácsolom próbátd ki a windows vistát jó lesz az a windows 7 egy szar tudod azért istenitek hogy 30.000 ft ért eltudják adni mert újdonság hát persze hogy azt mondják hogy jó mert a nyakukon maradna .
2012. jan. 8. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!