Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Adobe Flash Player nem működik...

Adobe Flash Player nem működik az XP sp3 gépemen, milyen hibakereső lehetőségem van?

Figyelt kérdés

kb. két hete frissítettem az Adobe Flash Player-t az XP-s gépemen és azóta nem tudok nézni videókat az Indavideón (a youtube-on tudok, mert az már átállt HTML5 videó rendszerre).

Ha rámegyek az Adobe.com-ra, hogy teszteljem a Flash Playert, nem játszik le semmit.

Ha egy flash alapú videót akarok megnézni a neten, indavideót is beleértve, a fekete ablak csak bámul rám, semmi hiba üzenet.

Próbáltam azt, is, hogy eltávolítottam a Flash Playert a programok közül, utána újra telepítettem, ugyanaz a probléma.

(Próbáltam visszaállítani a rendszert is, de sajnos túl későn, addigra már kitörlődött az a rendszer backup amelyik az előző verzióját tartalmazta a Flash Playernek.)

Az egész operációs rendszert az összes szoftware-el nincs kedvem újra telepíteni mert túl sok munka lenne. Igaz, hogy vagy image backupom is a rendszerről, de az is már 1 éves, tehát arra is túl sok úk szoftware-t kellene telepítenem.

Van valakinek javaslata arra, hogy hogyan lehet hibakeresni az Adobe Flash Playeren? Valami debug, vagy log módra gondolok ahol sima szöveg formátumban írja, hogy meddig jut el, hol akad meg, stb.

Vagy tud valaki javasolni valami alternatív megoldást erre a problémára vagy ha nem tudom megjavítani a problémát akkor addig nem fogok tudni flash alapú videókat nézni a Neten?

2016. jan. 31. 16:01
 1/6 levis56 ***** válasza:
Milyen böngészőt használsz,a Google chrome-t próbáld.
2016. jan. 31. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Firefoxot használok (v.43.0.1), tehát plugin alapút. Chrome-ot inkább nem használnék mert az egy hatalmas kém program. (ami utánad kémkedik).
2016. jan. 31. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Firefox

Eszközök menü> Kiegészítők: Bővítmények> Shockwave Flash 20.0.0.286 Engedélyezd!

(Enable)

[link]

majd indítsd újra a Firefox-ot.

2016. jan. 31. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:

ez alapján telepítetted?

[link]

2016. jan. 31. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Engedélyezve van, és a hibakeresési súgóban is javasolt tippet is megcsináltam, hogy ne legyen automatikusan aktiválva tehát Firefox kérdezzen rá, hogy legyen-e aktiválva ha flash oldalra lép, az indavideón most teszteltem, a videó kocka közepén ott volt a felszólítás, hogy aktiválni kell a flash playert, ráklikkeltem, a felszólítás eltűnt, és ott maradt a sötét kocka, se kép se hang.
2016. jan. 31. 17:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy miért nem működött a Flash player. A Plugin-container-t disable-öltem már évek óta, mert sok memóriát fogyasztott, sajnos a Firefox 43. verziójától kezdve a kiegészítők sem mennek ha a plugin container sem fut.
2016. febr. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!