Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefox böngésző kezdőlapjakén...

Firefox böngésző kezdőlapjaként miért jön be nekem ez? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Ma rákattintottam a firefoxra és egy általam ismeretlen dolog jött be.

SEARCH PILE

Ez szerepelt a google nyitólapja helyett.

Mi ez?

Vírus vagy a mozzilla változtatott valamit.

Ha beírok a keresőbe valamit akkor ugyanúgy müködik mint a google csak ez a search pile felírat van a keresőnél google helyett.

Kérem a segítségeteket hogy mi a teendőm hogy megint a google jöjjön be vagy esetleg a firefox kezdőlapja.

köszi előre is

2016. jan. 29. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában vírus, vagy adware csinál ilyesmit. Próbálj meg egy alapos víruskeresést és egy spyware keresést futtatni a gépen. Azután az összes böngészőben állítsd vissza a keresőprogramokat az eredetire. Ezek azért vannak, hogy eltérítsék a kereséseidet.
2016. jan. 29. 19:09
 2/7 A kérdező kommentje:

nekem csak a Microsoftos virúsírtom van

Ezek szerinte az csak dísznek jó

Tudnál, tudnátok ajánlani valami jobbat ami ingyen van könnyű telepíteni és kinyírja az ilyen dolgokat a gépemről?

Köszi

2016. jan. 29. 20:07
 3/7 kockagolyo válasza:

"Tudnál, tudnátok ajánlani valami jobbat ami ingyen van könnyű telepíteni és kinyírja az ilyen dolgokat a gépemről?"

Hogyne, hozzáértés. Telepítésnél odafigyelünk mi az amit még fel akar tenni az a setupexe. Ehhez persze az kell, hogy a szoftvert csak a gyártó oldaláról szedjük le, meg hajlandóak legyünk a tovább gombon kívül mást is nyomkodni.

2016. jan. 29. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:

3 köszi a választ

Esetleg valami építő jellegű válasz jobb lett volna.

Tudod nem mindenki számítógép zseni

És hidd el nem kattintottam rá semmi ilyesmire, szándékosan tuti nem.

De ha már meg esett a dolog, ami mindenkivel előfordúlhat, akkor inkább azt írd meg mi az a vírus írtó ami ezt tutira leszedi és ingyen van.

Köszi

2016. jan. 30. 05:56
 5/7 b4r4thg ***** válasza:
NÉzd át a böngésző kiegészítőket, és törölj minden felesleges. Utána a kezdőoldalt is állítsd át. Remélhetőleg ez megoldja a gondot. Ha még mindig nem, vírusirtás, és feltehets még egy antimalware-t is.
2016. jan. 30. 07:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Először az Avast antivirust ajánlom, mert az még a letöltés pillanatában megfog néhány vírust. Ezzel ellenőrizd teljesen a gépedet. Ha ez megvan, akkor telepítsd fel a Malwarebytes Anti-Malware programját. Mind a kettőből az ingyenes változatot válaszd, bőven elég. Ezzel az utóbbival is ellenőrizd a gépedet és jó eséllyel tiszta leszel. Azután már más dolgod nem lesz, mint a legelső hozzászólásomban leírt dolgot megcsinálni.
2016. jan. 30. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Letöltöttem az Malwerbytes Anti-Malvers programot

(többen ezt ajánlották)

Na most az megtalálta a nemkívánt programot(valami filecsomagoló programot)

És karanténba helyezte.

Igenám de a firexot azóta se tudom használni mert mikor megnyitom akkor a vírusírtó "blokkol egy nemkívánatos programot" és odaírj az IP cimet és ennyi.

Vagyis ő megtalálta mi a gond de akkor miért nem nyírta ki?

Vagy most mi van?

Azóta a chromo böngészőt tudom csak használni, de én a firefoxot szeretném:(

Asszem ki is törlöm a firexot :-(

2016. febr. 1. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!