Hogyan tudom azt elérni hogy az IP címem más országba mutasson pl. Egyesült Államokba?
Internetes vásárláshoz is hasznos lehet mert, akkor nem számolnak rá külön Áfát, stb. Természetesen maga az a tény is zavaró, hogy "nyomon követnek".
Ehhez milyen program,vagy egyéb szükséges? Chrome-ot használok és ott van egy olyan opció, hogy: "Nincs nyomon követés" kérés küldése a böngészési forgalommal- ez ér valamit?
Tor browser-t azért nem akarok használni.. annyit nem ér szerintem.
Szerintetek mi erre a legegyszerűbb módszer?
Ennek az IP cím titkosításnak lehet valami hátulütője(az internet szolgáltató észre veheti?) , vissza nyalhat a fagyi? Mert annyira azért nem fontos.
Nem vagyok túlzottan jártas a témában, minden segítséget szívesen fogadok!
TOR, vagy fizetos proxy az USAbol. Termeszetesen eszreveszik hogy minden forgalmad egy cimre megy (es hogy ott pont egy proxy van), de feltorni nem lehet.
A nincs-nyomon-kovetes annyit er amennyire betartjak. Ez csak egy uzenet, ha nem erdekli oket akkor nyomon fognak kovetni.
A VPN-t, Proxy-t, TOR-t leírták. De:
"Internetes vásárláshoz is hasznos lehet mert, akkor nem számolnak rá külön Áfát,"
Azt a kiszállítási cím (ország) alapján teszik. Hiába fogsz amerikai IP-ről magyar címre rendelni, az ÁFA ugyanúgy rajta lesz. Sőt, több helyen nem is a feladónak, hanem itthon a vámolásnál fizeted meg az ÁFÁ-t.
Azt tudom hogy az áfa itthon kerül rá. Nem pontosan fogalmaztam, bocsi . Netflixre, WWE Networkre gondoltam esetleg E-bookra. Ha jól gondolom úgy azokra nem lenne áfa.
De ez így legális lenne egyáltalán?
Fizetős IP kilőve. VPN-ről TOR-ról mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!