Miért nem tudom elérni az asztali gépemet (megosztott fájlokat) a laptopról?
Mind a két gépen Win10 fut. Az asztali pc kábellel csatlakozik a rooterhez míg a laptop wifin keresztül. Mind a két eszközről látom a másikat, de ha laptopról szeretném elérni a PC megosztott mappáit akkor azt írja, hogy:
//ASZTALI-PC nem érhető el. Lehet, hogy nincs joga a hálózati erőforrás használatához. ... A felhasználó számára a kért bejelentkezési típus nem engedélyezett.
Win7-nél még simán ment minden de a frissítés óta nem megy. :(
Ezen felül ha valamelyik gépről indítok egy játékban egy szervert akkor azt nem látom a másik eszközzel.
Előző vagyok. Ez alapján csináld, megnéztem, és ennek mennie kell:
Ugyan úgy csináltam ahogyan a videóban van és mégsem megy. A laptopról látom hogy van fent van a hálózaton az asztali pc de ha rákattintok akkor a fenti üzenetet írja ki.
Jogosultságok is rendben vannak azt is kétszer megnéztem. Az asztali gépről viszont gond nélkül elérem a laptop megosztott mappáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!