Mi lehet a baj?
Wifin jön a net a laptopra a másik szobából (panel, a szobák közt kb 8m és pont útban van a fürdőszoba) a gép úgy érzékeli hogy fullra van net, viszont még a fb-ot se tölti be, nem hogy egy videót.
Van olyan hogy jól működik de mostanában ramatyul. Valami beállítási gond lehet?
Routerhez közel jó a vétel?
Lehet hogy frissíteni kellene a hálókártya driver-ét.
Közel jobb egy fokkal. Legalábbis telón jobban megy. De mivel a másik szobában a lakótársak vannak és nincs akkora kábel hogy közelebb hozzam a routert így kicsit bajos ez a megoldás.
A frissítés nem tudom mit számítana mert a telefonon sincs net az én szobámban.
Android app amivel beméred: Wifi Analizer
A hely ahova a routert teszed a szekrény teteje.
Vagy valami magaslati pont.Miért? Mert egy Wifi adó vagy bármilyen adó akkor müködik jól ha az antenna magassabban van mint a vevő. Miért teszik az adótornyokat és telefon átjátszó adótornyokat dombtetőre a város fölé vajon ?
Gyermekkoeban összedobtam pár adót és azt tapasztaltam hogy az antenna tipusa és minősége
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!