Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a gond? Wifi

.HusiKa. kérdése:

Mi lehet a gond? Wifi

Figyelt kérdés
Most telepítettem ujra a gepemet . Mindent feltettem(videokartya.internethez amik kellenek stb) qz internettel viszont problema van. Jelez a wifi mukodik ra is csatlakozik..de nincs internetkapcsolat.ezt irja. Es alul kis sarga felkialtojeles haromszog van. Tudna vki segiteni ebben? A routerrel nem lehet gond mert kiprobaltam masik gepre telefonra tabra es mindenen mukodik. Koszonom a segitseget !!

2016. jan. 20. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A wifi modul driverét hiányolja.
2016. jan. 20. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszii a valaszood. Most mukodiik hala egnek..regebben tobbszor elofordult hogy ha pl : lecsuktam a laptopot es ujra felhajtottam utana mar ilyen volt a wifi h valojaban nem volt internetkapcsolat..ez akkor allt helyreha a routert ujrainditottam ..tartok h megint ez lesz..de mas gepen nincs problema..ez vajon?
2016. jan. 20. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne privátba.

Ok, hát amit ebből értelmezni tudtam, az alapján három dolog lehet. Vagy a már említett driver probléma. Biztos, hogy a megfelelő driver van fent, megfelelően telepítve? Hogy van beállítva gép, alvó módba kapcsoljon mikor lecsukod? Ha igen, akkor a driver nem fut rendesen, ezért nem csatlakozik ébresztésnél. A második, hogy a gépen a wifi beállításai nem megfelelőek. A harmadik esetleg a wifi modul hibás, ezt cserével lehet orvosolni. A router hibáját kizárnám, ha csak ezzel a géppel van probléma. Látatlanban nincs több tippem, de a sárga háromszög felkiálltó jellel a driverre utal leginkább.

2016. jan. 20. 20:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Az acer honlapáról típusnak megfelelőt töltöttem le.telepítés rendben volt utána újra indítottam.. igen alvóra van állítva..a gépen a wifi beállítások nem jók? azt merre találom? am más wifikkel sincs gond se koiba se sehol..csak itthon..akkor is lehet a modul hibás?
2016. jan. 20. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző kommentben azt írtad:

"de mas

gepen nincs problema"

Na akkor most tisztázzuk, ha a gép egyébként máshol gond nélkül csatlakozik a wifire csak az otthoni routerrel problémázik, akkor egyértelműen a router hibája és nem a laptopé. Ha most ez a szitu ??, akkor a router típusa alapján keress hozzá frissebb firmwaret a neten. Mármint a routerhez.

2016. jan. 20. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:
A más gépen nincs problema alatt a tobbi gepeen tehat az enyemen kivul nincs bajaa..de utanezek amiket mondtal.koszonom a segitseget !
2016. jan. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!