A firefox miért csinálja ezt? Processz felpörög, kommunikáció nuku.
Gyakran figyeltem meg ezt a jelenséget, hogy a ventillátor elkezd tekerni, max 2-3 fül meg van nyitva, és ilyenkor mindegyik csak malmozik, és nem jönnek az oldalak. Ilyenkor látom a task managerben hogy zabálja a procit, ha kilövöm és megint megnyitom, akkor már minden rendben.
És ezt kölömböző gépeken produkálja. Mi lehet az oka?
Kicsit már kezd az agyamra menni, de ahogy olvasom nincs nagyon alternatíva.
Mert gyatra szar a géped.
Tegyél rá operát, ha így sem jó akkor puppy linuxot.
Gyatra szarnak nem mondanám. Alapból gyors.
Nehogy már Intel i5 2.5GHz 4Giga rammal meg 64-es oprendszerrel ne legyen a nethez elég.
Max gamer PC-nek lenne szar.
Frissül minden persze. A gép alapból gyors, csak a róka szarakodik, de az is van amikor napokig nem, van amikor napi 3 szor.
És nem csak ezen a gépen csinálja, hanem a legújabb 6000 euró field-pg-t is megakasztja amit idén vettünk.
Nem kizárt. Kéne egy rendszerkép, hogy pontosan miből mi van benne (pl a prociból van 2,5ghz több is).
Az is kéne, hogy pontosan milyen védelem van a gépen (ha van több akkor mindnek a neve).
Utána talán tudok valami okosat mondani.
Ugye ez nem laptop? Bocs a hülye kérdésért, de elég éjszaka van és mindjárt pihenek.
Köszi a választ. Pont most csinálta a napi belassulását, úgy néz ki a facebooknál akasztja ki valami (lehet flash?).
Elkezdte a műsort, a 2 pluszban megnyitott fület lehúztam a firefoxról, hogy külön ablakban nyíljon meg, na azok már dolgoznak, és a maradék facbook lapot csukom, akkor visszaáll a fordulat is alacsonyabbra.
Egyébként de, laptop, Thinkpad T410, a proci Intel i5-2520M. Automatizálással foglalkozmom, meg sokat barkácsolok mikrokontrollerekkel, ezért van ez és ezért is idegenkedek a Win8.1-től is, mert a legtöbb programomat még tudom hogy Win7-tel stabil, úgy tudom a simens programjai meg talán nem is futnak rajta. (ők kb. mindig az aktuális verzió előtt 2-vel dolgoznak. 2010-11 ben még házon bellül is xp volt a hivatalos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!