Hogyan kerülnek át az előzmények a telefonról a számítógépre? (Lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Telefonon néztem ma egy videót, messze itthonról, mobilnetet használtam. Amikor hazajöttem folytatni szerettem volna számítógépen, és amikor megnyitottam, akkor pontosan onnantól játszotta le, ahol leállítottam telefonon. Mindig előfordul, hogy amit youtube-on néztem, azt megjegyezte a telefon is és a számítógép is, meg a google kereséseket is stb., de eddig mindig be volt kapcsolva a wifi közben. Nem értem :D2015. nov. 12. 19:30
1/3 anonim válasza:
Minden Google-terméket/szolgáltatást egy közös Google Fiókból érsz el, ezeknek van közös előzménytárolásuk is (az Android is eleve Google-termék).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nem gondolkozom tovább összeesküvés-elméleteken!
2015. nov. 12. 19:36
3/3 anonim válasza:
Mert ugyanazon a fiokon keresztül nèzted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!