Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Skynet miért nem állt le...

A Skynet miért nem állt le magától?

Figyelt kérdés
Miután a Skynet átvette az irányítást és kilőtte az atomrakétákat az összes nagyvárosra ezzel hogyhogy nem állította le saját magát? Én azt hittem hogy ha leállnak a ruterek és swittcsek akkor megszakad a kommunikació a skynet cellák kozött.

2015. aug. 21. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert ez egy filmben szerepel.
2015. aug. 21. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már meg sem lepődöm ilyesmin, ahogy erőszakolgatják jobbra-balra a történetet... Az eredeti filmekben a Cheyenne-hegységben volt az egész biztonságban a katonai bázison, szó sem volt interneten szétterjedésről.
2015. aug. 21. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A Skynet - nevéhez mérten - használhatott például műholdas kommunikációt; másrészt a Skynet hálózata állhatott olyan, az Internettől független hálózattal (sőt biztos állt, hisz egy katonai hálózat), amit nem érintett/pusztított el az atomtámadás; harmadrészt hálózati kommunikáció nélkül is képes lehetett önfenntartásra.
2015. aug. 21. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Eddig a harmadik rész volt az egyetlen, ami a közelébe került, hogy érdemben foglalkozzon az ítéletnappal. Na már most, a Skynet szétterjedt minden hálózaton. Katonain és civilen egyaránt. Az emberek akkor még nem tudták, ki az ellenség, és a harmadik részben az első drónokkal elfoglalt magának egy katonai bázist gyártókapacitással együtt. Nyilvánvalóan sűrűn lakott területeket kellett támadnia, illetve olyan célpontokat, amik fenyegetik a létét, de mivel minden rendszerbe be volt épülve és már rendelkezett legalább egy saját bázissal, biztosítani tudta a fennmaradását.
2015. aug. 21. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Erre nem is gondoltam de tényleg igazad lehet, hiszem a hadihajók is rá voltak kapcsolódva, és ez csakis szatelliten keresztül lehetséges.

Na de a szárazföldön szaladgáló robotok is egyenkènt kellett hogy tudjanak létesíteni szatelites hivást ahhoz hogy tovabbi parancsokat kapjanak, mivel a földi szervereket tönkretették az atomrobbantások.

2015. aug. 21. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, akkor John Connor léte egy hatalmas paradoxon, így a film első része már értelmét is veszítette. Persze a maga idejében izgalmas és látványos volt, de történetileg nem volt túl acélos. A második rész még látványosabb, izgalmasabb és szórakoztatóbb volt, de már más volt a hangulata. A többi rész meg szerintem mehet is a kukába. Szerintem az egész sorozat történetén kár rágódni, mert csak jól hangzó, de logikátlan zagyvaság. Ha történet kell, akkor vannak ennél komolyabb időutazós meg mesterséges intelligenciás filmek...
2015. aug. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!