Vasziljevics kérdése:
Milyenek a mai mobilinternetek?
Figyelt kérdés
Talan 4 eve hasznaltam utoljara mobilnetet jatekra de akkor nagyon rossz tapasztalataim voltak vele. (Ingadozo ping)
Most ismet rakenyszerulok a mobilinternetre es erdekelne valakinek a velemenye aki jelenleg is hasznalja, hogy ez a ping problema meg most is ugyan ugy tapasztalhato-e !?(league of legendsel jatszanek) Jaaa es ha valakinek van jo tapasztalata valamelyik szolgaltatoval kapcsolatban akit ajanlana azt is megkoszonnem ha leirna.
Elore is koszi a valaszokaz.
2016. jan. 7. 23:57
1/4 anonim válasza:
Ping elég nagy 100-200között de inkább a 100hoz húz újabban térerő függő. 3g-t használok de van 4g is csak nincs modemem hozzá :/ Telenor.
2/4 anonim válasza:
Véletlen küldtem el az előzőt még hozzá akartam tenni hogy Google dns szerverét használom így lett kevesebb a ping mint a szolgáltatóéval. Nem loloztam soha vele meg amúgyse
3/4 anonim válasza:
szolgáltató és lefedettség függő..
4/4 anonim válasza:
Hatalmas pingidők, ahogy van szahar. Játékra...
Egyébre jó. Nekem is az van. Király, hogy bárhova vihetem magammal, telekre is, nem kell másik előfizetés, de persze a használat jellege is olyan, mert én pl. nem játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!