Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobilinternetek közül melyiket...

Mobilinternetek közül melyiket ajánljátok? (Laptophoz)

Figyelt kérdés

Most Digi Move mobilinternetet használok...

(2GB-osat)mivel csak hétvégén tudom használni, így még ezt az adatforgalmat se tudom sokszor elhasználni, viszont ez nagyon lassú és egyáltalán nem vagyok vele megelégedve (pl.: hogy youtubon nemtudok megnézni egy rövid videót,mert képtelen betölteni) , ezért leszeretném cserélni, de nem tudom melyiket lenne érdemes választani. Kérlek segítsetek!

2013. márc. 31. 15:02
 1/3 anonim válasza:
Nekem ez az első : vodafonos.Nincs bajom a gyorsasággal,ritkán nézek videót,inkább szörfözök.Hűségnyilatkozat nélkül volt 4990Ft a stick meg egy giga,vettem még hozzá 3gigát 4rugóért asszem.
2013. márc. 31. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is a Vodafone-t ajánlom. Az ország 90%-át lefedik 3G hálózattal.
2013. márc. 31. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem régebbi Vodás előfizetésem van, Easy Internet Nonstop. Szélessáv, 6000 ft havonta, stickkel használom,jó sebességgel fut.
2013. márc. 31. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!