Olyan problémám van hogy vettünk tegnap egy új routert és amikor bekötöttük. Rácsatlakozott testvérem és korlátozottat írt ki. Wifi van de nincs net ez hogy van?
Figyelt kérdés
Valaki kérem segítsen.2016. jan. 6. 11:12
1/12 anonim válasza:
Lehet, hogy be kell állítani rajta az internetet, pl. PPPoE jelszót. Milyen neted van?
2/12 A kérdező kommentje:
Kaptam 1 cd-t amit telepítettem és a telepítés közben dinamix ip static ip és pppoe között kellett választani én a dinamic ipt választottam de ha leresetelem akkor áttudok váltani de eddig pppoe volt
2016. jan. 6. 11:41
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem telekomos netem van.
2016. jan. 6. 11:52
5/12 A kérdező kommentje:
tp-link
2016. jan. 6. 12:59
6/12 anonim válasza:
Itt egy kis segítség hozzá: [link]
7/12 A kérdező kommentje:
Értem ezt, de a baj ott van hogy van wifi meg minden de azt írja ki hogy korlátozott.
2016. jan. 6. 14:13
8/12 P.O.C. válasza:
Azért kéne beállítani. Mielőtt még visszakérdeznél nem kell hozzá működő internetkapcsolat, mert a router webes beállító felülete nem a neten, hanem a router memóriájába fut.
Szóval ha nem veted neki magad a leírásnak, sosem lesz neted routeren keresztül.
Vagy ha képtelen vagy rá, hívj olyat aki be tudja állítani.
9/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam beírtam a 198.168.0.1et és nem nyitja meg mert azt írja hogy nem tudott csatlakozni az internethez.
2016. jan. 6. 14:54
10/12 A kérdező kommentje:
Bcs 192.168.0.1
2016. jan. 6. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!