Miért dobálja le az a router a rácsatlakozott laptopomat amelyiket jelerősítőnek használok?
Figyelt kérdés
Az egyik routert a fenti számítógéppel kötöttem össze a modemmel együtt (Tenda W303R-es) a másikat jelerősítőnek használom (Asus RT-N18U) amit lent a hűtőszekrény tetején helyeztem el. A probléma annyi, hogy elég gyakran ledobál és néha rácsatlakozni sem tudok. Esetleg csatornát kéne váltanom rajtuk, vagy rossz helyre tettem azt amelyiket erősítőnek használom, vagy esetleg valami más?2015. dec. 14. 20:44
1/2 P.O.C. válasza:
Szerintem az Asus -t kéne fő routernek használni. Fényévekkel jobb router. Nem véletlenül kerül majdnem háromszor annyiba. A Tenda -nak is van WDS módja, így másodlagos Wi-Fi hálózatot tudsz vele csinálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi azt még megpróbálom csak amikor elkezdtem beállítani a dolgokat akkor nem találtam meg azt a funkcióját a Tendának de meg fogom nézni.
2015. dec. 14. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!