Hallottatok már a Kairos nevű cégről? Mivel szerintem egyértelműen pilótajátékról van szó fel lehet vajon jelenteni a NAV-nál? (bár valószínűleg itthon nincs is bejegyezve).
Kedves Bleex,
ha már így jártál, segítheted az aggályoskodók tömegét némi információval:
- tudnál adni egy listát a program által tárolt állományokról (tartalmuk nem kell, csak a méretük és nevük)
- esetleg tudnád figyelni, mit forgalmaz a program a hálózaton (ehhez program: [link] illetve [link] )
Javasolt blog: [link]
"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Nekem ez mindent elmond, de mégis korai lenne az ítélkezés, szóval inkább nem teszem.
Mindezek ellenére akkor itt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a support szinte bármikor segít az esetleges felmerülő problémák megoldásában.
Én megmondom őszintén, hogy ma, azaz vasárnap kaptam fizetést, hamarabb, mint ahogy ígérték.
És költhető dollárok ezek, kéremszépen. Nagyon boldog vagyok, hogy tagja lehetek ennek a "szektának"... :)
Kedves #26-os hozzászóló!
Pár dolgot jó ha tudsz:
1. A Kairos - állításaival
"Olyan nagy nemzetközi partnerei vannak, mint a Nissan, vagy a Sony"
ellentétben nem áll kapcsolatban sem a Nissannal, sem a Sonyval. Erre bizonyíték a velük folytatott levelezésem:
2. Nem igaz a Kairos azon állítása sem, hogy egy felhőtárhely - ha még titkosított is - 15 $/GB-ba kerülne havonta.
Bármelyik nagyobb felhőtárhely-szolgáltató ezt 1 $/GB havidíj alatt képes szolgáltatni:
Ráadásul mindezt megbízható, magas rendelkezésre állású adatközpontokban, bérelt vonali hozzáféréssel; nem mezei felhasználók gyakran vírusos, nem karbantartott, alacsony redundanciájú (se RAID-tömb, se redundáns szünetmentes áramellátás, se megfelelő klimatizálás) gépein.
3. A Kairos azt állítja, hogy
"Lényege, hogy sok országban, sok kis kulcsfájlt tárolnak felhasználók gépein, amit egy szoftver állít össze egy nagy egésszé."
Ennek ellenére a "lefoglalt tárhelyen" nem tárolódik semmi:
Ezt kedves barátod is ellenőrizheti a _winApp könyvtár _disc állományának vizsgálatával (Total Commanderben ha rámegy a fájlra nyomja meg az F3 gpmbot, majd a 3-as billentyűt, így láthatja egymás mellett a fájl tartalmát és annak hexadecimális reprezentációját)
és a hálózati adatforgalom is minimális:
ez a kliens, és az általa letöltött modul visszafejtett forráskódjaiból
is kitűnik.
4. Sem a "híres" 256 bites titkosításról, sem annak megalkotójáról, Alex Kocherevről, de erről az egész cégről sem lehet olvasni semmilyen komoly szaklapban.
5. Mint minden piramisjáték egy ideig ez is fizethet. Csak félő, hogy előbb-utóbb megborul. Reméljük a kedves barátod akkorra már nem lesz a hálózat tagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!