Vettem egy ilyen laptopot ( Lenovo IdeaPad 100-14 ) A baj az ott kezdődik, hogy semmilyen WIFI hálózatot nem lát, csak vezetékes hálózatot jelez. Itthon csak wifi hálózat van. Mi lehet a Baj?
Esetleg hibás lenne a gép ?
TP-LINK TL-WR841N Router
Próbáltam, de sehol nem is találtam hozzá drivereket.
Win 8.1 van rajta.
Realtek WLAN Driver - IdeaPad 100 14IBY, 100 15IBY, Lenovo B50-10 Laptop
Köszönöm szépen :)
A Lenovon néztem, de ott csak bios frissítést találtam.
valóban megvannak , köszönöm.
Azt elfelejtettem írni, hogy 32 bites rendszerem van.
Processzor model:N2840Magok száma:2Processzor frekvencia:2160 MHzTurbo Boost akár:2580 MHzCache:2048 kBProcesszor technológia:22 nmIntegrált grafikus processzor:Intel HD GraphicsProcesszor gyártó:Intel
Képernyő
Speciális képernyő tulajdonságok:Tükrözős Átmérő (hüvelyk):14Felbontás:1366 x 768Képernyő típusa:LCD LED
Memória
RAM memória kapacitás:2 GBMemória típus:DDR3Maximális memória:4 GBFrekvencia:1333 MHzSlotok száma/Elfoglalt slotok:1/1Slot 1:2048 MB
Merevlemez
Merevlemez kapacitás:250 GBFordulatszám:5400 fordulat/percMerevlemez típus:HDD
Videókártya
Videókártya típus:IntegráltVideó Chipset gyártó:IntelSzéria:Intel HD Graphics
Multimédia
Író/Olvasó egységek:Optikai meghajtó nélkülAudió:Beépített mikrofon
Egy hangszóróWebkamera:VGAKártyaolvasó:4 az 1-benTámogatott kártyák:SD
SDHC
SDXC
MMCTechnológia:Dolby Advanced Audio v2
Portok
HDMI:1Audió kimenet:1RJ-45:1USB 2.0:1USB 3.0:1
Kommunikáció
Hálózat:10/100Bluetooth:4.0Wireless:802.11 b/g/n
Áramellátás
Akkumulátor:Li-Ion 2 cellás
Egyéb
Biztonság:Kensington zárSúly:1.9 kgHáz anyaga:MűanyagSpeciális tulajdonságok:TouchPad multi-touch támogatássalMéretek (W x H x D):340 x 20.32 x 236 mmSzín:FeketeNumerikus billentyűzet:NemBillentyűzet:Brit billentyűzet
Szoftver
Operációs rendszer:Free DOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!