"Nem sikerült betölteni a beépülő modult. " Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Google Chrome böngészőt használok és ez az üzenet jelent meg pár napja videóknál. Youtube megy, de más videómegosztók nem (pl. Indavideo). Adobe Flash Playert újratelepítettem, próbálkoztam a pluginok frissítésével, de továbbra sem tudok videókat lejátszani. Mi lehet a gond és mi okozza a hibát?2016. jan. 1. 18:51
11/15 anonim válasza:
óóó, én is pont ezzel szenvedek, újra is telepítettem már, de a probléma ugyanúgy fennáll :(
12/15 anonim válasza:
11. Cseréld le a Google Chrome-t, a törlésnél felteszi a könyvjelzőket a Felhőbe, aztán töröld teljesen.
Innen töltsd le az újat: [link]
Ebbe integrálja a Felhőből a dolgaidat.
Aztán engedélyezd a tűzfalon a Google Update-t, akkor tudja automatikusan frissiteni.
13/15 A kérdező kommentje:
Beszarás. Magától megjavult egy Windows-frissítés után.
Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 16. 18:50
14/15 pindu válasza:
A leggyorsabb megoldás, ha a flash playert letörlöd
(Nálam itt volt:
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\49.0.2623.87\PepperFlash\pepflashplayer.dll)
és amikor újra megnyitod az oldalt ami használja a flashplayert a Chrome automatikusan újratelepíti.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!
2016. márc. 12. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!