"Nem sikerült betölteni a beépülő modult. " Mi a teendő?
A Google Chrome kitiltotta az Adobe Flash Playert, helyette HTML5 van beépítve.
Telepítsél Mozilla Firefox-ot, abban állítsd be úgy, hogy kérdezzen rá, aktiválhatja-e az Adobe Flash Playert. Én így használom.
Köszönöm a választ!
Ez azt jelenti, hogy semmilyen megoldás nincs Chrome-ra? Csak mert pont most, hogy az okostelefonomon is Chrome-ot használok és működik a szinkronizáció, így a könyvjelzők, előzmények, minden megtekinthető telefonról illetve gépről is, nem nagyon örülnék neki, ha böngészőt kellene váltanom. Régen egyébként Firefox-párti voltam, de pont az egységesítés miatt tértem át Chrome-ra...
Érdekes, most megnéztem az Indavideót, nekem Chrome böngészővel is lejátssza. Valami más gond is lehet nálad, a legjobb lenne lecserélni a Chrome-t, előtte felajánlja, hogy felteszi a Felhőbe a beállításokat, könyvjelzőket. Utána teljesen töröld le, tisztán innen telepítsd újra.
Van egy olyan hibája, hogy a Tanúsítványokkal van gondja. (SSL error). Én is így jártam decemberben, néha most is ezzel szórakozik, de másodszorra betölti.
Ezt lejátssza? Nekem a Chrome igen:
Ha nincs Eset-Nod a gépeden, ezt futtasd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!